2777
2789
عنوان

چرا اینقد شبا گرسنم میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 565 بازدید | 59 پست
اره☹️☹️☹️اوضاع خیته

کاش میشد نخوری به خدا خیلی عوارض دارن

منم تو شرایط خوبی نیستم ولی به خودم تلقین میکنم

باید سرپا باشم اگه خدا کمکم کنه نمیذارم برسه به قرص های ضد افسردگی 

توکل کن به خدا درست میشه عزیزم❤

غرق خیالِ خود بیگانه زِ هر کس                                                                                                                               ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه اعتیاد پیدا کردم، نخورم انگار چیزی گم کردم 🙄

آروم آروم کمش کن به جاش خودتو با میوه و انجیر و مویز و 

مغزی جات سرگرم کن...

غرق خیالِ خود بیگانه زِ هر کس                                                                                                                               ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

از 43 تا 50 در نوسان بودم، الان 60 هستم، به سختی چاق میشم، استعداد لاغری قوی دارم

من تو این چند وقت ک آخر شبا چیز میز زیاد میخورم 

رسیدم ب 65

منم قبلا اصلا چاق نمی‌شدم یدفعه ای شد

حیف تموم کردیم 👩🏼‍🦯فردا بگیرم

برا همسرت پدرت همیشه با گردو درست کن بخورن خیلی عالیه 

حالا پدرا که دیگه پیر شدن هم تاثیری نداره روشون خیلی چون قند هم داره

ولی برای جوونا به خصوص همسرت بده بهش بخوره چون برا سیستم بچه آوردن و اینا حرف نداره

خرما بخاطر خواص گرمیش برا حوون و پیر عالیه

قند شب هرچی که باشه خرما عسل یا حتی یه مشت شکر برداری بخوری فرقی نداره 

خودش عامل افسردگی و هزار بدبختیه 

قند به هر شکلی قند هست ترکیبش با همون شکر خالص هیچ فرقی نداره

فقط اسمش عوض میشه

عدس هم خوبه دوس دارم یطوری شدم ک از آخر شبا میترسم

طبیعیه قند میخوری از روی زبون شروع به جذب میکنه بعد ۵ دقیقه باز دلت میخواد باز مغز دوپامین میخواد بعدش حال خراب میمونه قند خون بالا ....

شما دوتا تخم مرغ بخور قبل خواب اگه دلت چیزی خواس بیا به من بگو

😂 🤣 خرما دیشب تموم کردم اینقد خوردم

به جاش چند تا دونه بادام یا نخودچی بخور...

خرما و شیرینی اصلااااا نخور

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...