2777
2789

معمولا بیشتر تاپیکای خوشحالی و سرگرمی اینا میرم

امروز یه چنتا جای جدی اظهار نظر کردم الان هی عذاب وجدان دارم که کاش فلان جا تند نمیرفتی  کاش اینو نمیگفتی  کاش اینم اضافه میکردی  کاش یه مدل دیگه میگفتی

واقعا میترسم این لا به لا کسیو ناراحت کرده باشم

درد و نفرین:/

اگر زمانی حق انتخاب داشته باشم برای دلیل مرگم قطعا بخاطر زیبایی یک هنر خواهم مرد؛)

منم

واقعا فکر کردی وقتی نصیحتم میکنی دارم به حرفات گوش میدم؟ نه فقط منتظرم تموم شه تا همون کار غلطو ادامه بدم:). بعضی وقتا به جای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنی و تعجب میکنی که این حجم وسیعِ بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده!. -entj-

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم بخاطر عذاب وجدانم بیشتر خواننده خاموشم شماهم ازین ب بعد همین کارو کن

وای واقعا

حس میکنم تو واقعیت ملایم تر باشم چون چشم تو چشمم  جدا باید سکوت کنم

اگر زمانی حق انتخاب داشته باشم برای دلیل مرگم قطعا بخاطر زیبایی یک هنر خواهم مرد؛)
جدیدن مد شده استارتر تاپیک میرنه با دوستای خودش چت میکنه و پیامهای منو نمیخونن

الان متوجه نشدم جواب سوالم بله بود یا خیر😅

کاش همه مث شما باشعور بودنبعضیا با شوخی و خنده، هرتوهینی دلشون بخواد میکننبعد میگن خواستیم فضا عوض ش ...

همین دیگه منم مثل شنا این مدلی ام که ممکنه ناراحت شم حالا شاید به طرفم نگم یا با خنده ردش کنم

کاش لا به لای حرفام کسی مث خودم دلخور نشده باشه

من فقط این تاپیکای بامزه رو دوس دارم که همه کاربرا یه چیز میگن میخندی فقط دوس دارم تو اونا شرکت کنم

اره بخدا منم باید تفریحی بیام

هنوز به اون درجه پختگی نرسیدم:|

منظورم این بود خیلی وقتا استارتر اصلن پیامهای مارو نمیخونهخودتون را ناراحت نکنید

آهان اخه فقط برا خود استارتر نبوده یه وقتا جواب کاربر دیگه رو دادم بهرحال امیدوارم این تاپیکمو ببینن و ببخشن

یا به قول شما کلا ندیده باشن💚