2777
2789
عنوان

نامزدم بهم گفت کلاس خصوصی با دختر برداشته

| مشاهده متن کامل بحث + 1640 بازدید | 82 پست
کار اصلیش این نبوده اصن برا پول بیشتر دراوردن الان رفته سراغ این کار

خب اگه اینه که بحث جداست

میتونی بگی من با اینکار جدیدت احساس راحتی ندارم

یا اصلا بگی دوست دارم بجای اینکه اینکار رو انجام بدی اون ساعت هارو باهم سپری کنیم 

اما خب بنظرم حالا که نامزدین این شرایط برای اینکه بفهمی چطور آدمیه شرایط خوبیه! 

پس اونایی که شوهرشون مربی باشگاهه چی... دخترا ازشون برنامه میگیرن عکس با بیکینی میفرستن حتی بعضی وقتا بدون سوتین😐🤣 من اینا رو تو اینستا میبینم میگم تومان طرف زن نداره وگرنه عمرا میتونست به کارش ادامه بده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره دقیقااا خودم دیدم بعضی دخترا برای توجه ی مرد جلب کردن چیکار میکنن واقعا از زندگیم میترسم

باهم راجب نگرانیتون صحبت کنید پیش مشاوره برید . شاید مشاوره بتونه کمک کنه

اصلا قبول نکن و بگو بین من و اینکار یکیو انتخاب کن

والا بهش گفتم اگه بخواد پیگیر اینکار بشه علی رغم اینکه خانوادم خیلی دوسش دارن دیگه نامزدیمونو جدیی نمیگیرم و اولویتم نیست چون هر لحظه از هم بپاشه 

خب اگه اینه که بحث جداستمیتونی بگی من با اینکار جدیدت احساس راحتی ندارمیا اصلا بگی دوست دارم بجای ای ...

وای 😂🤦🏻‍♀️ دیگه با این همه کیس خوب زن می‌خوان چیکار 😂

من بودم قبول نمیکردم هرچقدرم اعتماد داشته باشم بازم هر ادمی ممکنه در لحظه یه کاری انجام بده دست خود ...

دقیقا یارو زن داره بهش خیانت میکنه ادمای بدم کم نیست شرایط منم نامزد منم خوبه بعید نیست دندون تیزکنن اصنم در نظر نمیگیرن طرف زن داره یا نه 

نمیدونم یسریی درک نمیکنن

اره دقیقااا خودم دیدم بعضی دخترا برای توجه ی مرد جلب کردن چیکار میکنن واقعا از زندگیم میترسم

کجای کاری مخ ی مردی رو ک همه قسم می‌خوردن روش اینقدر وفادار بود و اینکه متاهل بود یدختر ۱۸ ساله زد باهاشم خوابید از رو نمی‌رفت ام پرو پرو وایستاده بود جواب میداد زنش رفت دختره رو تا میخورد زد 😂آخرشم طلاق گرفت مهرشو گذاشت اجزا شوهر ام دنبال زنش رفت ولی زنه برنگشت دختره ام منتظره مرده بیاد بگیرش مرده گفت مگه اینکه تو خواب ببینی😐😂دوستم اینو تعریف کرد برام

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›.                       <سِر مَگو راز منی شراو شیرازِ منی❤️>

خب اگه اینه که بحث جداستمیتونی بگی من با اینکار جدیدت احساس راحتی ندارمیا اصلا بگی دوست دارم بجای ای ...

نه من طاقت امتحان کردن ندارم یبار قبلا یبار پسریی ک باهام بود بهم خیانت کرد دیگه میترسم ترجیح میدم جور دیگه بهم بخوره طاقت سرد شدن یهویی ادمارو ندارم نابود میشم

وای 😂🤦🏻‍♀️ دیگه با این همه کیس خوب زن می‌خوان چیکار 😂

بخدا یبار مربیه عکس قبل و بعد گذاشته بود پیجش

دختره ش.ورت و سوتین پوشیده بود، اما چه ش.ورتی.... بقدری نازک و رنگ بدن که معذرت میخام کاملا خط و فرم اون ناحیه پیدا بود 

خب معلومه این دختره مشکل داره و داره پا میده مربی بیا من و...😐😐😐😐

باهم راجب نگرانیتون صحبت کنید پیش مشاوره برید . شاید مشاوره بتونه کمک کنه

ولی ب نظر من ب روی نامزدان نیار ک با این قضیه مشکل داری نزار ضعفتو بفهمه ممکنه بعدا ب روت بیارش یا سواستفاده کنه یا هوا برش داره

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›.                       <سِر مَگو راز منی شراو شیرازِ منی❤️>

نه من طاقت امتحان کردن ندارم یبار قبلا یبار پسریی ک باهام بود بهم خیانت کرد دیگه میترسم ترجیح میدم ج ...

عزيزم اینکه امتحان کردن نیست 

سنجش جنبه ارتباط اجتماعی و نزدیکه! 

که باید برای خیال راحت شدنت انجامش بدی تا قبل اینکه ازدواج کنی 

حتی اگه نمی‌رفت سر اینکار هم باید اینو بفهمی از طرفت 

که تو ارتباط با جنس مخالف در قالب همکار و ... چطوره

بخدا یبار مربیه عکس قبل و بعد گذاشته بود پیجشدختره ش.ورت و سوتین پوشیده بود، اما چه ش.ورتی.... بقدری ...

چی بگم والا . هم آقایون می‌خوان همچین شرایطی هم خانوما . هم خانومه می‌تونست با بیکینی بهتر حداقلش عکس بده و هم اقاعه می‌تونست بگه پوششتون کامل نیست نمیتونم بذارم 🤷🏻‍♀️

کجای کاری مخ ی مردی رو ک همه قسم می‌خوردن روش اینقدر وفادار بود و اینکه متاهل بود یدختر ۱۸ ساله زد ب ...

اره خودمم خیانت دور و ورم زیاد دیدم و حتی خودم با اقایی دیگه تجربه اش کردم جدا میترسم دیگه سر اون داغون شدم 

اصن مردا رو نمیتونی بهشون اعتماد کنی عاشق ترینشونم چشاش میچرخه و نگاه زنای دیگه میکنه و زنام ک متاسفانه بهم رحم ندارن 

گاهی میگم کاش اصن نامزد نمیکردم شرایطش خوب بود خانوادمم سفت وایسادن ک اوکی بده