2777
2789

تدریس ریاضی و فیزیک انجام میده

رفته تو ی موسسه و کلاس خصوصی با دخترا برداشته 

دونه دونه میان تکی درسشون میده

شما باشین قبول میکنین یا نه؟

من همش دعوا کردم مامانم میگفت اعتماد داشته باشین بهم ولی دارم دیونه میشم چطور همچین چیزیو قبول کنم نامزد منم ادم شیطونیه

به نظرتون دعوام درست بوده؟

خیر درست نبوده.

باید بهش اعتماد داشته باشی و اگر می‌دونی آدم درستی نیست و خائن و یا خیانتکاره ازش جدا بشی 

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای منم فهمیدم عشقم همین کار رو کرده و حالم گرفته شده اما خب با اینک میدونم درست نیست تو این دوره زمونه اما خب باید اعتماد کنی 

ب هیچ وجه درخواست دوستی نمی‌پذیرم 👿 کاربری دست دو نفره 👭 ... هر بژی کورد 

نه ! چون قبل نامزدی باید فکر اینجاشو میکردی و شرایط کاریشو میسنجیدی! 

زیادی هم گیر بدی انگار خودت چیزی کم داری که میترسی از دست بره.. عزت نفس داشته باش و از کنترل شرایطی که کنترلش دست تو نیست دست بردار

خیر درست نبوده.باید بهش اعتماد داشته باشی و اگر می‌دونی آدم درستی نیست و خائن و یا خیانتکاره ازش جدا ...

تاحالا خیانتی ندیدم ولی خودم اینطور شناختمش ک شیطونه و سر زبون دار و شوخ طبع

نه ! چون قبل نامزدی باید فکر اینجاشو میکردی و شرایط کاریشو میسنجیدی! زیادی هم گیر بدی انگار خودت چیز ...

کار اصلیش این نبوده اصن برا پول بیشتر دراوردن الان رفته سراغ این کار 

پایه یه دوستی و ازدواج باید اعتماد باشه وقتی نیست خودتون عذاب میکشید

ثانیا بنظرم کاملااا نرماله نامزدت کلاس خصوصی برداره اگر خودش ادم درستی باشه قطعا خیانتی اتفاق نمیوفته

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

منم بودم قبول نمیکردم. اعتماد کیلویی چند. مخشو میزنن مراقب باش

اره دقیقااا خودم دیدم بعضی دخترا برای توجه ی مرد جلب کردن چیکار میکنن واقعا از زندگیم میترسم

هر کسی باید خودشو بشناسه . من واقعا نمیتونم همچین چیزی قبول کنم هر چقدرم که پسره چشم پاک و خوب باشه . 

من خودم تدریس میکنم میبینم وضعیت دخترا چطوریه این روزا . 

ولی خیلیا هستن با همچین چیزی مشکل ندارن .