2777
2789
عنوان

نامزدم بهم گفت کلاس خصوصی با دختر برداشته

| مشاهده متن کامل بحث + 1640 بازدید | 82 پست
بخدا یبار مربیه عکس قبل و بعد گذاشته بود پیجشدختره ش.ورت و سوتین پوشیده بود، اما چه ش.ورتی.... بقدری ...

😐😂یه باشگاه داریم ما مدیریتش دست داداشمه باشگاه زنونست یعنی ممکنه این چیزا؟؟؟

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›.                       <سِر مَگو راز منی شراو شیرازِ منی❤️>

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولی ب نظر من ب روی نامزدان نیار ک با این قضیه مشکل داری نزار ضعفتو بفهمه ممکنه بعدا ب روت بیارش یا س ...

نتونستم طاقت بیارم امشب باهاش خیلی سرد رفتار کردم و بهش گفتم من همچین چیزیو قبول نمیکنم همونطور ک تو قبول نمیکنی من با همجنست یجا تنها باشن

من به هیچ مردی اعتماد ندارم

بخدا ی پسریی بود میگفت عاشقمه برام کلی گریه میکرد میرفتیم جای عمومی یجوریی با چش دخترارو قورت میداد جلو روی خودم میگفتم بهش هیزیی میگفت نه فکرکردم اشنا بودن

نتونستم طاقت بیارم امشب باهاش خیلی سرد رفتار کردم و بهش گفتم من همچین چیزیو قبول نمیکنم همونطور ک تو ...

خوب کردی😐وقتی خودش انتظار داره توام باید داشته باشی

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›.                       <سِر مَگو راز منی شراو شیرازِ منی❤️>

بهش بگو یا شغلتو انتخاب کن یا منو🙂

گفت لغوش کردم ولی شک دارم بهش سابقه ی دروغگویی داشته قبلا خلاصه اینکه امشب خیلی داغون شدم و یجورایی بی اعتماد سردم چون یبار خیانتو با ادم دیگه تجربه کردم

کار اصلیش این نبوده اصن برا پول بیشتر دراوردن الان رفته سراغ این کار

ما ی استاد فیزیک داریم بچه هم داره 

دبیرمونه کلاس ۱۰ تا ۱۲ تدریس می‌کنه 

قشنگ وارد کلاس میشه میگه سلام دخترام 

یکی سوال میپرسه میگه جانم عشقم بفرما 

خلاصه در این حد جواب میده 

خاطرات دوس دختراش و مخ زدناش و تعریف میکنهو...

اگه جایی منو دیدید بگید جات اینجا نیس برو برا کنکورت بخون‌ به نظرم اهمیت ندین جوابم و ندین تا برم انگا تو سایت وجود ندارم😁