2777
2789
عنوان

نامزدم بهم گفت کلاس خصوصی با دختر برداشته

| مشاهده متن کامل بحث + 1640 بازدید | 82 پست
همین استادمون ک گفتم حلقش همیشه دستشه اما خانومش مشکلی نداره انگار چون پول زیادی هم درمیاره دیگههر د ...

پول نمیخوام والا من ارامش میخوام 

من اصن اصراریی به ازدواجم نداشتم فق چون خانوادم خیلی خوششون از این اقا اومد و منم به شرط اینکه ادم درستی باشه و اصن ازدواجمون عاشقونه بشه میخوام ازدواج کنم شاید بعضی خانوما مردشون دیگه براشون بی اهمیت شده زدن بیخیالی ولی من نمیتونم عذاب میکشم به همین علتم میخواستم تنها باشم

افرین بهش بگو‌کوچیکترین قدم کجی ببینم قیدت میزنمبگو حق نداری اجازه نداریمتاهلی

گفت لغو کردم ولی میترسم برا راضی کردن من بوده باشه 

جان پدر و مادرشم قسم خورد ولی سابقه ی دروغگویی تو مورد دیگه ایی دارم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پول نمیخوام والا من ارامش میخوام من اصن اصراریی به ازدواجم نداشتم فق چون خانوادم خیلی خوششون از این ...

خب پس بگو دخترا و تدریس نکنه پسرا فقط 

اگه جایی منو دیدید بگید جات اینجا نیس برو برا کنکورت بخون‌ به نظرم اهمیت ندین جوابم و ندین تا برم انگا تو سایت وجود ندارم😁

الان زمونه خرابهمیبینی که دنبال ازادینمیخوان ازاد باشن دیگهمن طرفدار مردممولی وقتی این نوجوونای سیگا ...

اره منم دیدم مادر طرف میبینه پسره خوب چیزیه شرایطش خوبه خودش جورش میکنه الان اینجوریی شده نامزد منم شرایطش عالیه شغل عالیه اصن

نه متاسفانه جنبه ی ازادیی کامل ندارن 

گفت لغو کردم ولی میترسم برا راضی کردن من بوده باشه جان پدر و مادرشم قسم خورد ولی سابقه ی دروغگویی تو ...

کم کم میفهمی

نگران نباش بری یر خونه زندگیت بهتر میشه

کاری کن همبشه حساب ببره توی این مورد

و بدونه تو نمیذاری

عمه من متاسفانه وا داده بود

اعدای روشن فکرا در میاورد اخرشم شوهره رفت اون  دختره گرفت

اره منم دیدم مادر طرف میبینه پسره خوب چیزیه شرایطش خوبه خودش جورش میکنه الان اینجوریی شده نامزد منم ...

سفت و سخت بگیر بفهمه از نظرت ایرادی نداره به باد دادی

شوهر عمه من به همکاراش گفته بود زن من انقدر مهربونه بفهمه زن گرفتمم هیچ کاری نمیکنه

سفت و سخت بگیر بفهمه از نظرت ایرادی نداره به باد دادیشوهر عمه من به همکاراش گفته بود زن من انقدر مهر ...

باشه فدات من دیگه بهش گفتم بخواد همچینکاریی بکنه دیگه کلا برا من ارتباطمون از حالت اولویت خارج میشه و روی خودم تمرکز میکنم چون ارتباط زن و شوهریی ک تو قید و بند نباشه دیریا زود گندش درمیاد از هم میپاشه و دیگه روی بودنش زیاد حساب نمیکنم گفتم تو نمیخوای ی هماهنگ کنی بعد همچین کنی

والا بخدا این همه شغل بخدا این مرد سوهان روح منه هرروز با ی سوژه میاد دلخورم میکنه فردام میخواد بگه همش ناز کشیدم همش لوسه