2777
2789
عنوان

نامزدم بهم گفت کلاس خصوصی با دختر برداشته

| مشاهده متن کامل بحث + 1640 بازدید | 82 پست
بعد دخترا دیر بیان بعد از خودش راه نمیدهولی وقتی میان عشوه میااانا قشنگ صداشونو میکنن عین بچه ها آرو ...

😐😂استادمون شایعه شده بود با چندین دختر توی دانشگاه خوابیده بعد مثلا میومد درس بده ماشالا سیر مونی نداشت چشماش همه رو نگاه میکرد بعد ی باری ازم تعریف کرد رو کلاس بخدا چنان چشم غره ای رفتم😐 داشتم با خودم فکر میکردم این با این سنش چجوری با دختر کوچیک تر از خودش ک همسن دخترشه؟؟😐یا اون دخترا چجوری با ی مردی ک همسن باباشونه

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›.                       <سِر مَگو راز منی شراو شیرازِ منی❤️>

اینم اصن بدجور با مهربونی حرف میزنه با دخترا میگفت شما ک میدونین من دلم نمیاد چیزی بهتون بگم نازین د ...

😂یاخداااا

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›.                       <سِر مَگو راز منی شراو شیرازِ منی❤️>

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا بقران این نامزد منم شیطون و مرد گرمیه دیگه بدتر از اونور دیگه خودتون دیدین بعضی خانما چی میکنن ...

عمه من شوهرش زن دوم گرفت یه پاپتی اومد شرکت کنار دست شوهرش بهش حسابداری یاد بده

الان زنشه دیگه

نگو روی هم ریختن دختره رفته شکایت پرده زدی باید بیای بگیری

رفت و گرفتش

عمم الان یه مریض روانی و جسمیه بنده خدا داغون شد 

بر حذرش کن

بترسونش که حریمت دریابه خط قرمزات نشونش بده

اصلا و ابدا نذار قیامت بپا کنکاری کن دفعه اخرش باشه اینو منه ۳۵ساله که ۱۱ساله مزدوجم و خداروشکر خوشب ...

مرسی عزیزدلم 🥲 ک راهنماییم میکنی خودمم بخدا میترسم ازاین زمونه ی الان مگه میشه بریی خونه با دختره تو اتاقش تنها باشی (سنشم کمه نامزدم ۲۲ )

میگه خانواده ی طرف تو پذیرایین تنهامون ک نمیذارن خونه گفتم مادرای الان خودشون ببخشید همدستی میکنن برا جور کردن پسر مردم

عمه من شوهرش زن دوم گرفت یه پاپتی اومد شرکت کنار دست شوهرش بهش حسابداری یاد بدهالان زنشه دیگهنگو روی ...

دقیقا همین کردم گفتم هم خر رو میخوای هم خرما نامزدیی و ازدواج و این مسائل قانون و حریمی داره نمیتونی بشکنی ازادیی کامل میخوای نمیومدیی سمت من

😐😂استادمون شایعه شده بود با چندین دختر توی دانشگاه خوابیده بعد مثلا میومد درس بده ماشالا سیر مونی ...

دخترا ک همینن الان یجوری با عشوه حرف میزنن 

اگه جایی منو دیدید بگید جات اینجا نیس برو برا کنکورت بخون‌ به نظرم اهمیت ندین جوابم و ندین تا برم انگا تو سایت وجود ندارم😁

مرسی عزیزدلم 🥲 ک راهنماییم میکنی خودمم بخدا میترسم ازاین زمونه ی الان مگه میشه بریی خونه با دختره ت ...

الان زمونه خرابه

میبینی که 

دنبال ازادین

میخوان ازاد باشن دیگه

من طرفدار مردمم

ولی وقتی این نوجوونای سیگار بدست با موهای افشون میبینم کنار پسرا که همش فحش ناموسی میدن

وحشت میکنم میگم ول کن الان از اینم بدتر میشه جامعه مون

نمیشه اعتماد کرد اینا نسل اینستاگرامن

نسلین که مادرهاشون هیچ اعتقادی نداشتن بهشونم یاد ندادن

مادر قرار میذاره اسکل میکنه پسرارو به چشمام دیدم

۳۸ سالشه قشنگ سنش هم میدونم از بس همچی گفته سرکلاس😂 

خودشو بالا نمیگیره خاکیه، ولی بیش از حد با دخترا خوبه عشقمو نفسمو دیگ چرا میگه؟ 

با عشوه حرف میزنن چرا میشینه حرف میزنه شوخ طبعی میکنه.

ن قیافه ش عادیه 

@zahra_1374  

اگه جایی منو دیدید بگید جات اینجا نیس برو برا کنکورت بخون‌ به نظرم اهمیت ندین جوابم و ندین تا برم انگا تو سایت وجود ندارم😁

دخترا ک همینن الان یجوری با عشوه حرف میزنن

اگه راحت خودشون رو در اختیار مرد های هول نزارن و با چیپس و ماست موسیر خر نشن برن ویلا و جوابشون رو جوری ک حقشون باشه بدن اینجوری نمیشه

۲۲ عزیزم بیخیال الان به مرد زن دارم رحم ندارن

همین استادمون ک گفتم حلقش همیشه دستشه 

اما خانومش مشکلی نداره انگار 

چون پول زیادی هم درمیاره دیگه

هر دانش اموزشی ۱۰ میلیون 

حالا ۶۰ تا اینا میشن 

دقیقا شوهر منم شغلش برنامه نویسی هستش در کنارش آموزش هم میده، نمیدونی چه دخترای جلف و جفنگی میومدن و ...

دقیقا منم اینارو میدونم 

برگشته میگه دونه دونه قراره برم خونشون درسشون بدم ۶ ۷ تاااا

ولی خانوادشون تو خونه ان فلان بهمان 

گفتم ابدا نمیخوام اگه رفتی منم دیگه این نامزدیو جدیی نمیگیرم میخواستین ازاین شغلا داشته باشین زن نمیگیرفتین الان شما میذارین ما با مردیی تنها باشیم برای تدریس

از اون طرف نامزد من شرایطش خیلی خوبه خودشم مرد گرمیه اصن نمیتونم اعتماد کنم

دقیقا منم اینارو میدونم برگشته میگه دونه دونه قراره برم خونشون درسشون بدم ۶ ۷ تااااولی خانوادشون تو ...

نه اصلا اعتماد نکن، خوب کاری کردی جدی برخورد کردی

همه این زندگیا که نابود میشه سر اعتماد الکیه

منو ریپ نزن و چرت و پرت نگو من اعصاب ندارم، سرم درد میکنه واسه دعوا و بحث کردن تا ته تعلیقی هم هستم پس به کاربری خودت رحم کن