2777
2789
عنوان

نامزدم بهم گفت کلاس خصوصی با دختر برداشته

| مشاهده متن کامل بحث + 1640 بازدید | 82 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما ی استاد فیزیک داریم بچه هم داره دبیرمونه کلاس ۱۰ تا ۱۲ تدریس می‌کنه قشنگ وارد کلاس میشه میگه سلام ...

بعد دخترا دیر بیان بعد از خودش راه نمیده

ولی وقتی میان عشوه میااانا قشنگ صداشونو میکنن عین بچه ها آروم اینم میگه خب بیا تو همین ی بارو با خنده و شوخی میگه

ولی دقت کردم اگ ی بیچاره بدون عشوه حرف بزنه و دیر اومده باشه راش نمیده😐😐

اگه جایی منو دیدید بگید جات اینجا نیس برو برا کنکورت بخون‌ به نظرم اهمیت ندین جوابم و ندین تا برم انگا تو سایت وجود ندارم😁

ما ی استاد فیزیک داریم بچه هم داره دبیرمونه کلاس ۱۰ تا ۱۲ تدریس می‌کنه قشنگ وارد کلاس میشه میگه سلام ...

😐فکر میکردم اتفاقای عجیب برا خودم میوفته باورت میشه تو دانشگاه ی استاد داشتیم سنشم زیاد بود چندین بار بهم گفت دوست بشیم ؟ من رفتم حراست 

یا شنیده بودم طرف استاد دانشگاهه با دخترا خوابیده 😐😐

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›.                       <سِر مَگو راز منی شراو شیرازِ منی❤️>

من این اجازه رو نمیدم شوهر منم کار تدریس انجام میده

من نامزدم شغل اصلیش چیز دیگه اس برای کمک خرجیمون میخواس بره سر اینکار پس به نظر شما کار درستی کردم گفتم حق نداره بره؟ترسم درسته؟

و اینکه نامزد من شرایط خوبی داره احتمال دندون تیز کردن براش هست خودشم ادم گرمیه

کار اصلیش این نبوده اصن برا پول بیشتر دراوردن الان رفته سراغ این کار

نذار قیامت بپا کن

من توی پارک دیدم استاد مرد اسکیت

به دختر نوجوون یاد میداد

دختره ارایش و تیپ غربی کاملا

بعد هی دست میزد به استاد خودش میچسبوند

حالم بهم خورد استاده هنگ کرده بود از طرفی عقلش میرسید که جای عمومیه رفتار دختره عادی نیست

از طرفیم شاگردش بود دیگه 

خیلی بدن دخترای الان

به معنای واقعی با نسلی بی اعتقاد و بی بند و بار طرفیم

عزیزم بندازش تو اتاق درو پنجره رو قفل کن روش‌..تنها راه حل حساسیتی که داری همینه...

شغل اصلیش نیست اینکار برا کمک خرجیه 

واقعا حساس نیستم ولی میگه میخوا بره خونه ی شاگرداش تنهایی درسشون بده😐اخه چطور قبول کنم

😐فکر میکردم اتفاقای عجیب برا خودم میوفته باورت میشه تو دانشگاه ی استاد داشتیم سنشم زیاد بود چندین ب ...

اینم اصن بدجور با مهربونی حرف میزنه با دخترا 

میگفت شما ک میدونین من دلم نمیاد چیزی بهتون بگم نازین دخترین عشقامین فلانین خودتون حرف نزنین دیگه 

اگه جایی منو دیدید بگید جات اینجا نیس برو برا کنکورت بخون‌ به نظرم اهمیت ندین جوابم و ندین تا برم انگا تو سایت وجود ندارم😁

نذار قیامت بپا کنمن توی پارک دیدم استاد مرد اسکیتبه دختر نوجوون یاد میداددختره ارایش و تیپ غربی کامل ...

دقیقا بقران این نامزد منم شیطون و مرد گرمیه دیگه بدتر 

از اونور دیگه خودتون دیدین بعضی خانما چی میکنن متاسفانه

من نامزدم شغل اصلیش چیز دیگه اس برای کمک خرجیمون میخواس بره سر اینکار پس به نظر شما کار درستی کردم گ ...

اصلا و ابدا نذار قیامت بپا کن

کاری کن دفعه اخرش باشه 

اینو منه ۳۵ساله که ۱۱ساله مزدوجم و خداروشکر خوشبختم با همسر و فرزندانم بهت هشدار میده

من نامزدم شغل اصلیش چیز دیگه اس برای کمک خرجیمون میخواس بره سر اینکار پس به نظر شما کار درستی کردم گ ...

دقیقا شوهر منم شغلش برنامه نویسی هستش در کنارش آموزش هم میده، نمیدونی چه دخترای جلف و جفنگی میومدن واسه آموزش، جلو چشم خودم عشوه خرکی میومدن، منم گفتم تدریس خصوصی فقط به آقا میتونی برداری و تمام، والا اینقدر بعضی دخترا بی چهارچوب و بی حیا شدن که آدم باید دو دستی شوهرشو بچسبه

منو ریپ نزن و چرت و پرت نگو من اعصاب ندارم، سرم درد میکنه واسه دعوا و بحث کردن تا ته تعلیقی هم هستم پس به کاربری خودت رحم کن

شغل اصلیش نیست اینکار برا کمک خرجیه واقعا حساس نیستم ولی میگه میخوا بره خونه ی شاگرداش تنهایی درسشون ...

اگه از تماسش با چنتا دختربچه دبیرستانی میترسی باید کل عمرت بترسی...جامعه پر از زن های مختلفه ادم ها تو مناسبت های مختلف باهم در تماس و ارتباطن...اگه نمیتونی بهش اعتماد کنی عمرت هدر نده...

واقعااا؟  چند سالشه؟  حالا قیافه داره یا از اوناییه که هیچی ندارن ولی خودشونو بالا میگیرن😂

🙂❤