2777
2789

نوزادم ۱۳روزشه یکسره شیرمیخوره من همیشه نشستم و درحال شیردادنم دارم میمیرم سینه رو حدود یکساعت یکساعتونیم میخوره درمیاره آروغشومیگیرم دوباره دهنشو بازمیکنه و شیرمیخوادنمیخوابه.امروز بردمش دکترگفتم دکتر گف ۲۰دیقه ک شیردادی سینه رو دربیاراینانوزادن عادت دارن ب مکیدن گفت سینه رودربیار وبزن پشتش بخوابه اینکارم انجام دادم ولی بیفایده بوددوباره دنبال سینه میگرده و نمیخوابه.گفتم شایدمن شیرندارم و شیرم خوب نیس گف اگه صدای مکیدنومیشتوی و ازاطراف دهانش هنگام خوردن شیربیرون میادینی شیرداری دقیقاهمینجورم هس وشیردارم.ولی چرا سیرنمیشه؟اگه سیرمیشه چرا نمیخوابه؟؟خسته شدم ازشیردادن من از ساعت ۷عصرتاالان دارم شیرمیدم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله فقط شیرخوم میدادم سردوتا بچهام هردفعه شیردهی شاید نیم ساعت ۴۰ دقیقه طول میکشید مادر شدن همینه عز ...

بخدا ب ۴۰دیقه هم راضیم من یکساعت تایکساعت ونیم هم نشستم و یکسره شیرمیدم

بخدا ب ۴۰دیقه هم راضیم من یکساعت تایکساعت ونیم هم نشستم و یکسره شیرمیدم

خوابیده بدید سعی کنین که اگه تو خواب عمیق رفت سینتون دربیارین چونکه چربی شیر بچتون بخوره انتهای نیم ساعت اول باعث وزنگیریش میشه ممکنه ریفلاکس پنهان داشته باشه