2777
2789

سلام خانم ها 

من ۱۲ هفته رفته بودم سونو گفتن احتما۷۰ درصد پسره 

حالا ۱۵ هفته رفتم 

اول گفتن که معلوم نیست تکون نمیخوره اصلا 

برو ۱۵ دقیقه دگ بیا 

دوباره رفتم گفت هیچ فرقی نکرده 

خیلی نگاه کزد آخر گفت احتمالا ۹۰ درصد دختره 

گیج شدم بنظرتون درسته یا هفته ۱۵ زود بوده 😐

تعداد رای : 5
نظرسنجی
خطا در ۱۵ هفتگی
2
40%
جنسیت جنین باپاهای بسته یعنی دختر
3
60%

وای منم هفته دیگه ۱۵ هفته میشم 

میخوام برم برا جنسیت

واسه ان تی پاهاش بسته بود

در زندگی یاد گرفتم:با احمق بحث نکنم و بگذارم در دنیای احمقانه خویش خوشبخت زندگی کند.با وقیح جدل نکنم چون چیزی برای از دست دادن ندارد و روحم را تباه می کند.از حسود دوری کنم چون اگر دنیا را هم به او تقدیم کنم باز از من بیزار خواهد بود.وتنهایی را به بودن در جمعی که به آن تعلق ندارم ترجیح دهم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم فک کنم هنوز زود باشه واسه تشخیص جنسیت نی نی میگن ازهفته 16بری بهتره

خدای مهربونم میدونم همواره "همراه"هر سختی اسانی است اما تو تنها اسانی را برایم می خواهی ... تمام زندگیم را به تو می سپارم زیرا که تو بر حال بندگانت اگاهی ... ایمان دارم روز به روز زندگیم از هر جهت بهتر و بهتر می شود... سپاسگزارم که نی نی خوشگلم رو به زودی  تودلم میزاری😘👼
خیلی زوده منم اول گفتن دختره بعد ۱۹ هفته معلوم شد پسره فعلا زوده عجله نکن

عزیزم منم اهوازی هستم

شما کدوم سونو رفتی؟

در زندگی یاد گرفتم:با احمق بحث نکنم و بگذارم در دنیای احمقانه خویش خوشبخت زندگی کند.با وقیح جدل نکنم چون چیزی برای از دست دادن ندارد و روحم را تباه می کند.از حسود دوری کنم چون اگر دنیا را هم به او تقدیم کنم باز از من بیزار خواهد بود.وتنهایی را به بودن در جمعی که به آن تعلق ندارم ترجیح دهم.

واسه جنسیت به من گفتن هفته 18 دقیق مشخص میشه

《اللهم صل علی محمد و آل محمد》پروردگارا...از تو ایمانی می خواهم که به قلبم پیوسته باشد...چنان که نیک بدانم که جز آنچه تو برایم نوشته ای به من نرسد...مرا به بهره ای که از زندگی بخشیده ای خرسند دار...

اول گفت که پاهاش بستس و اصلا تکون نمیخوره  

در آخر گفت احتمالا دختره ۹۰ درصد 

میتونم با امید داشته باشم 

نمیدونم گیج شدم ۱۵ هفته زوده بود بنظرم .کاش صبر میکردم😣

نه جای دگ رفتم اصلا حس خوبی هم بهش نداشتم از اول حس بدی داد بهم .

من ۱۲هفتگی بهم گفت دختره۱۵هفتگی گفتن پشت کرده و۲۴هفتگی رفتم مثل قضیه شما شد و گفت برو یه چیزشیرین بخوربیا ک دوباره سونوکرد گفت دختره. اگر۱۲هفتگی جای معتبررفتی ک هیچ اگه نه ۱۵هفتگی واضحتره واگر پشت کرده باشه یا پاهاش بسته باشه صددرصد دختره.

عاشق خدایی هستم که میدونه گناهکارم ولی بازم دوستم داره❤

عزيزم نشون ندادني ميگن دختر ولي كاملا اشتباهه تو هفته ١٤ به من گفتن چون نشون نميده يعني دختر هفته ١٧ گفتن پسر كه پسر هم بود

محمد حسین👦۱۳۹۶/۴/۲۵.                                                   محمدمتین👶۱۳۹۷/۱۰/۲۹