2777
2789
عنوان

حالم خیلی گرفتس 💔

74 بازدید | 13 پست

نمیدونم چرا وقتی با آدمی حرف میزنم و شروع به آشنایی میشم حالم گرفته میشه مثلا هم کلاسیم رفتم پیشش حرف زدمو اینا من مامانم فوت شده نگفتم خودم کارای خونه میکنم دروغ یه چیزی دیگه گفتم یا یه آیفون ۱۴ فیک هم دارم گفتم باهاش زنگ میزنم در حالی که رجیستر نشده خودش گفت نمیشه و فلان یا از پرایدمون خجالت میکشم گفتم ما الان پارس داشتیم الان پراید داریم میخاییم پارس مدل بالا تر بگیریم خستم از خودم و حرفام حقیقت بگم یه درده دروغ هزار درد لطفا درکم کنید 💔

کلاس دهم انسانیم

شانس برای کسیه که تا لحظه آخر تلاش میکنه 🌸

عزیزم من میشناسمت غصه نخور

خدا ما را هدایت می کند خدا بر امر خود غالب است خدا امر خود را به انجام می رساند خدا نور خود را کامل می کند دست خدا بالاتر از همه دست هاست خدا تنها قدرت کل هستی است رب من خداست مالک و صاحب اختیار من خداست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبلا توتاپیکت بودم

خدا ما را هدایت می کند خدا بر امر خود غالب است خدا امر خود را به انجام می رساند خدا نور خود را کامل می کند دست خدا بالاتر از همه دست هاست خدا تنها قدرت کل هستی است رب من خداست مالک و صاحب اختیار من خداست 

شماها هنوز سنی نداری بخوای درگیر این

مسائل کثیف بشی 

بابا ول بده تو اصلا فکر کن لندکروز داری 

چه فرقی داره تا وقتی دلت شاد نیست 

ی جمع شاد پرایدی می ارزه به هزارتا

غمزده بنزی

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
چقد بچه ای خب حقیقت بگو پراید چشه مگه

گفتم پراید داریم 

ولی دروغ گفتم مه قبلش پارس داشتیم 

اما اینکه میخاییم بگیرم واقعا میخاییم

گفتم پراید داریم ولی دروغ گفتم مه قبلش پارس داشتیم اما اینکه میخاییم بگیرم واقعا میخاییم

مهم نیس اینکه خاستی بااین چیزا خودتو بااون صمیمی ترنشون بدی طبیعیه چون توسن شمایاحتی بالاتر باهمین موارد باهم صحبت میکنن زیادبخودت و حرفات سخت نگیر عزیزم بخاطر اینکه مادرعزیزت فوت شدن و کار منزل بر دوش خودته ، یکمی ممکنه برات سخت بوده رو خودت حساس شدی گلم

رهاکن خودتو این افکارهم رها کن اینکه گفتی پارس داشتیم ولی الکی گفتی مهم نیست . حستو بد نکن . تو خیلی ارزشمندی چون بیشتراز همسن و سالات پخته و فهمیده هستی 

منم مثل توبودم البته مادرم هستن ولی شرایط طوری پیش رفت که بزرگ شدم . الان حتی حالات زنای ۶۰ ساله گاهی بنظرم بچگانست . درونم کوه عظیمیه ... و اما بازم فقط خداهست و خدا و خدا 

پناهت خدا باشه گلم

ادما پایدار نیستن 

به خداواهل بیت دل ببند

کدوم تاپیکم درباره چی بود؟

یادم نیس فقط کاربریتو و اینکه باهم حرف زدیمویادمه

مهم نیس اینکه خاستی بااین چیزا خودتو بااون صمیمی ترنشون بدی طبیعیه چون توسن شمایاحتی بالاتر باهمین م ...

و دروغ گفتم که باشگاه میرم در حالی که من باشگاه رو ول کردم و انگار حس خجالت گرفتم که بگم خودم کارا رو انجام میدم و گفتم زیاد بلد نیستم آشپزی و فلان انجام نمیدم 

حس میکنم نمیشه واقعیت زندگیمو بگم حس میکنم 

اگر با اینا صمیمی بشم بهرحال باید بریم خونه ی هم 

من روم نمیشه اینارو بیارم خونم بنا به دلایلی 

یا حتی بهم گفت فلان روز داریم میرم بیرون میخای توهم بیا 

من گفتم باشگاه میرم و فلان نمیشه و اینا 

تازه این رفیقاش رفته بودن تو دفتر این تنها بود 

خودش بهم گفت برم پیشش نمیدونم دیگه ولی نباید 

دروغ میگفتم ولی چاره ای هم نبود

کاملا میفهممت

چرا

چون خودمم زود بزرگ شدم

چون هنوزم که ۳۳سالمه

سنخیتی باهمسن و سالام ندارم و دلمم نمیخاد داشته باشم

من زود بزرگ شدم

راضیم هستم

عقل و پختگی و افکار خوبمو به هیچ کدوم از اینا نمیدم

البته بهت حق میدم که بخای باافرادی دوست باشی

ولی سعی کن فقط باهاشون دوست باشی

چرا بخای جزئیات زندگیتو بگی یابیاریشون خونتون

مگه همه دوستا میرن خونه ی هم دیگه؟

یا شایدم بتونی دوستی پیداکنی که باهم ندارباشین

بتونی خود واقعیت باشی پیشش

کاملا میفهممتچراچون خودمم زود بزرگ شدمچون هنوزم که ۳۳سالمهسنخیتی باهمسن و سالام ندارم و دلمم نمیخاد ...

اینام اونقدر دارا نیستن هم سطهیم 

اما مشکل چیزای دیگس 

اینام اونقدر دارا نیستن هم سطهیم اما مشکل چیزای دیگس

خب چی