2777
2789
عنوان

چه پدر مادر بی درکی دارم

70 بازدید | 10 پست

حالا شوهر من خره بهشون گفته من میتونم صد تومن قرض بدم خودشون نباید بفهمن ک ما داریم جابجا میشیم پول لازم داریم 

به شوهرم گفتن پول قرض بده در صورتیکه مامانم به زبون خودش گفت گفت من طلا داشتم نمیخاستم دست بزنم به طلاهام گفتم اگه اون داره به ما بده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مادرم تمام زندگیمونو میده برای داداشم حتی از ما حتی از حق ماو من هیچ وقت راضی نبودم

الان تمام زندگیشون خواهرمه خواهرم میره دانشگاه ازاد براش پول دادن دماغشو عمل کرد ولی من میرفتم پیام نور زورشون میومد بدن و خودم دماغمو عمل کردم

الان تمام زندگیشون خواهرمه خواهرم میره دانشگاه ازاد براش پول دادن دماغشو عمل کرد ولی من میرفتم پیام ...

منم مثل شما من دانشگاه دولتی میرفتم تازه برای تصویه ۶۰۰ تومن باید میدادن ۶۰۰ هزار تومن

به زور دادن

الان داداشم دوتا سکه براش فروختن بهش دادن تا بدهیاشو بده

تازه زندگیشم جداس

منم مثل شما من دانشگاه دولتی میرفتم تازه برای تصویه ۶۰۰ تومن باید میدادن ۶۰۰ هزار تومنبه زور دادنالا ...

حالا خیلی پروییه ک مامانم خودش طلا دازه ولی من هیچ طلا ندارن ولی ممیخاستن از شوهرم بگیرن

تو باید خوشحال باشی ک شوهرت کمک می‌کنه تا مشکلات پدر و مادرت حل بشه خیلی از مردا این کارو نمیکنن پدر ...

نه عزیزم این پدر مادر منو بار ها از خونشون بیرون کردن خودشون به شوهرم گفتن منو بزنه ولی از شوهرممیترسن