2777
2789
عنوان

افسردگی بعد زایمان

129 بازدید | 20 پست

نمیدونم واقعا افسردگی بعد زایمانع یا نه سه ماهه زایمان کردم شبا تا صبح بیدارم ب سختی خوابم میبره اصلا نمیتونم بخوابم خیلی فکر و خیال میکنم و بخاطر ی مسائلی ک گذشته خود خوری میکنم یکی دو ماه اول اصلا حسی ب بچم نداشتم الان یخورده بهترم همینجور الکی میبینی فکر و خیال الکی کردمو زدم زیر گریه ی وقتایی خیلی حالم بده ی وقتایی خوبم نمیدونم چمه واقعا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آیت الکرسی و

ذکر لا اله الا الله  و

بسم الله الرحمن الرحیم لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم بخون

🔮کپی و انتشار تمامی مطالب تاپیک هام آزاده🔮    🌺شما هم میتونید با کامنت گذاشتن و بروز شدن تاپیک در ثواب انتشار مطالب مفید شریک باشید🌺   🔮وظیفه مردم در زمان غیبت خودسازی و امر به معروف و دعوت به حق و آگاه سازی دیگران است🔮

من تا یه سال افسردگی داشتم

شدید

الان بهش فکر میکنم ، تو صورت بچم شبا نگاه میکنم ، اونقدر عذاب وجدان‌میگیرم ک نگم

شوهرم ک میرفت سرکار ، طبقه سوم مینشستیم ، میگفتم بچه رو از پنجره بندازم پایین ، ب شوهرم شب بگم از دستم افتاد

یا میخواستم چند بار بچه رو ببرم بزارم چند تا خیابون و محل اونور تر ب شوهرم بگم دزدیدنش

الان خجالت میکشم اینارو میگم

یا دکتر میگفت بچه رو برعکس نذار، خفه میشه شب تو خواب

من هر شب برعکسش میذاشتم و دعا میکردم کاش بمیره

الهی مادرش بمیره😢😪

خیلی حالم بد بود

ولی میدونی چی خوبم کرد،؟

حرف زدن با مشاور

درمانگاه ک بچمو میبردم قد و وزن، روانشناس رایگان داشت و داره الانم

رفتم‌اونجا تازه عشق ب بچه و مادر بودن رو یادم داد

فهمیدم من مادرم، این بچه جز من کسی رو نداره

کم کم بهتر شدم از افوار منفی

ولی حس و حال بد م تا یک سالگی موند

با یکی صحبت کن

نزار ریشه کنه تو وجودت

اَعطیتُکَ ما تُریدُ.. بهتر از اونی که میخوای ، بهت میدم🤲🏻❤🎈🎁
دکتر چی برم؟ روانکاو خوبه؟

اگه می‌بینی قبلا هم سابقه افسردگی داشتی آره روانشناس و تراپیست خوبه

ولی اگه زمینه اشو نداری و حس میکنی فقط برای بعد زایمانه، برو روانپزشک با یه قرص ساده احتمالا حالت بهتر بشه

امیدوارم زود خوب بشی مامان خانوم 🙂

کانال دلنوشته هام تو تلگرام elaheye_mashgh 

من تا یه سال افسردگی داشتمشدیدالان بهش فکر میکنم ، تو صورت بچم شبا نگاه میکنم ، اونقدر عذاب وجدان‌می ...

منم بچه گریه میکرد اصلا از جام بلند نمیشدم دوباره چشامو میبستم میخوابیدم اصلا برام مهم نبود داره گریه میکنه میگفتم کوفت😭😭یدفع داشت گریه میکرد خیلی داد زدم سرش😭😭😭بعدش گرفتمش تو بغلم دیدم اروم شد انقد گریه کردم😭😭حتما میرم یه مشاوره😔

اگه می‌بینی قبلا هم سابقه افسردگی داشتی آره روانشناس و تراپیست خوبهولی اگه زمینه اشو نداری و حس میکن ...

قبلا نداشتم الان ولی داغونم.... حتما میرم عزیزم مرسی فدات شم 😘❤❤❤