2777
2789
عنوان

افسردگی بعد زایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 135 بازدید | 20 پست
واییی

الان بچه دوم رو میخوام

بخدا شوهرم میگه مریم رو من دیگه حساب نکن

سر اولی پیرم کردی

ببین فقط گفتم ک بقیه بدونن عادی ه

خوب میشن بعد یه موت

فقط باید با یه غریبه و کاربلد حرف بزنن

اَعطیتُکَ ما تُریدُ.. بهتر از اونی که میخوای ، بهت میدم🤲🏻❤🎈🎁
منم بچه گریه میکرد اصلا از جام بلند نمیشدم دوباره چشامو میبستم میخوابیدم اصلا برام مهم نبود داره گری ...

حتما برو

منه الاغ دیر رفتم

از نعمت ماه های اول بچه داری محروم شدم

برو انگیزه بگیر

منم گریه میکرد میگفتم بمیری ایشالله

الان با گریه دارم تایپ میکنم

خجالت میکشم

خودم بچه میخواستم

خدایا یهو چی شد پس

ولی بغلم اروم میگرفت ، حس خوب داشتم

اصلا خجالت نکش

عادی ه

برو مشاوره

رها نکن

نذار بعدا از صورت بچت خجالت بکشی دوست خوبم🤗❤

اَعطیتُکَ ما تُریدُ.. بهتر از اونی که میخوای ، بهت میدم🤲🏻❤🎈🎁

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قبلا نداشتم الان ولی داغونم.... حتما میرم عزیزم مرسی فدات شم 😘❤❤❤

خواهش می‌کنم ❤️ اگه می‌بینی حالت خیلی بده میتونی هر دو رو بری یا اول بری مشاوره و اگه نیاز به دارو داشته باشی خودشون میگن

چون این افسردگی اصلا دست خود آدم نیست به خاطر بالا پایین های هورمونی بعد زایمانه

منم هم دارو خوردم و هم مشاوره رفتم. مشاوره تاثیرش خیلی بیشتر بود چون قبلا هم سابقه افسردگی داشتم

میشه هرچقدر که در توانتونه برای حاجتام صلوات بفرستین؟ اگه خواستین بگین منم براتون صلوات بفرستم 🙃🌸 یکی از حاجتام اینه که نمازامو بتونم اول وقت بخونم و نماز صبحام بتونم بیدار بشم سروقت بخونم. حاجت مادیم هم اینه که وضع مالیمون خوب بشه من یا شوهرم بتونیم شغل دوم مناسب توانمون پیدا کنیم و پیشرفت کنیم 🤓 و اینکه بتونم بچههامو خوب بزرگ کنم مامان خوبی باشم 👩🍼

حتما برومنه الاغ دیر رفتماز نعمت ماه های اول بچه داری محروم شدمبرو انگیزه بگیرمنم گریه میکرد میگفتم ...

اخ عزیزم 😢میرم حتما واقعا لازم دارم یه هم صحبت ک راحت حرفمو بزنم مرسی عزیزم ممنون از راهنمایی و هم صحبتیت لطف کردی❤