2777
2789
عنوان

آدمی که خودش را به خواب زده را نمیشه بیدار کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 990 بازدید | 90 پست

لازم نیست اصلا بحث کنی…در اتاقتو قفل کن که اصلا نره تو اتاقت و سرد و خشکم باهاش برخورد کن…دیدی پررو بازی در میاره یجوری که بقیه جمع بشنون بگو حد و مرزو لطفا نگهدار من از این مدل رفتارا خوشم نمیاد…شاید بقیه با شنیدن این حرفت جمعش کردن…درکل بی محلی کن…ایگنورش کن دخترخالتو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گناه نداره که باهاش زندگی کنم ولی به کس دیگه ای فکر کنم؟کس دیگه ای را دوس داشته باشم؟این بازی دادنه. ...

نه نه این حرفای کلیشه ای رو بزار کنار…قرار نیست بخاطر معذب بودن زندگی خودتو و یه آدم دیگه رو خراب کنی…حرفایی که خودت زدی کاملا درسته…تو سعی کن توجه دخترعموتو جلب کنی

لازم نیست اصلا بحث کنی…در اتاقتو قفل کن که اصلا نره تو اتاقت و سرد و خشکم باهاش برخورد کن…دیدی پررو ...

دردم مادرم که درد منو نمی‌فهمه 

میگه بچس دختر خالته  بزار راحت باشه

چرا کاری میکنی پای خواهرمو از این خونه ببری

درک نمیکنم

قبول دارم بچس ولی نه در حدی که یک سری چیز هارا درک نکنه

اگه یجا اجاره کنم و یه مدتی از خونه برمولی دردی را دوا میکنه؟بعد ده سال برگشتم نمیگند چه دردیه الانم ...

نه منظورم اینه مهمونی هایی که دختر خالت هست شرکت نکنی

بعد به این فکر کن که نگار جواب مثبت داد 

اعتمادشو به دست بیاری تمومه، بهش توضیح میدی که دختر خالت یه تختش کمه 

نه منظورم اینه مهمونی هایی که دختر خالت هست شرکت نکنیبعد به این فکر کن که نگار جواب مثبت داد اعتمادش ...

بعدم مهمونی نمیاد که خونه ی ما انگار خونه خودشونه

دردم مادرم که درد منو نمی‌فهمه میگه بچس دختر خالته بزار راحت باشهچرا کاری میکنی پای خواهرمو از این ...

دخترخالت بچه نیست واقعا…تفاوت سنیش با من یکساله…بنظرم ترجیح داده اینجا مظلوم واقع بشه فقط…چون شما رو دوست داره این رفتارارو‌ داره نشون میده…منتها اکثر دخترا تو این سن خیلی حساسن اگه ذره ای بی محبتی از طرف مقابل دریافت کنن سعی میکنن دیگه نزدیکش نشن و از دایره ی امنشون خارج نشن اما ایشون….

با مادرتون صحبت کنید بگید من مشکلی با هیچکس ندارم اما قرار نیست رفتارای آزاردهنده رو تحمل کنم! اگه اون خواهرته و خواهرزادت من بچتم! کدوم تو اولویته؟ بگو من دلم جای دیگس…کمک حال من باش بتونم کسی که دوست دارمو وارد زندگیم کنم…باقی اینچیزا خاله زنک بازیه فقط