2777
2789
عنوان

آدمی که خودش را به خواب زده را نمیشه بیدار کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 990 بازدید | 90 پست
دخترخالت بچه نیست واقعا…تفاوت سنیش با من یکساله…بنظرم ترجیح داده اینجا مظلوم واقع بشه فقط…چون شما رو ...

اخ این مظلوم نمایی رو خوب اومدی

مادرم زن عاقلیه ولی اونم میخواد نه سیخ بسوزه نه کباب 

از طرفی خالم یکم کینه ایه.سر همین مساله یه هفته ای میشه باهام سر سنگینه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخ این مظلوم نمایی رو خوب اومدیمادرم زن عاقلیه ولی اونم میخواد نه سیخ بسوزه نه کباب از طرفی خالم یکم ...

اول اینکه کاش ادما یاد بگیرن مسئلویت کار نکرده رو گردن نگیرن…اینکه خاله شما با شما سرسنگینه درصدرتی شما باید اهمیت بدی و سعی کنی درستش کنی که واقعا کار زشتی کردی باشی و توهین کرده باشی در غیر اینصورت مثل سابق رفتار کن …دیدیش روبوسی کن احوال پرسی کن…

از اونجاییم که مامانت میخاد نه سیخ بسوزه نه کباب توام کمکش کن…خالت اینا که میان یه چند دقیقه بودی برو بیرون از خونه…

میگم که خودشو زده به خاب نمیدونم چی تو ذهنش میگذرهبابا مستقیم باهاش حرف زدم ، میگه تو مثل داداشمی م ...

خب کنارش‌ باش کمکش‌ کن چی میشه مث داداش تا اونم فکری ب سرش‌ نزنه انقدشما‌ پسرا دخترارو‌ حقیر جلوه میدین حد نداره درسته شما دوست نداری باهاش گرم بگیری ولی اگ کنارش باشی درست باش صحبت کنی اونم میفهمه حدشو‌‌

اول اینکه کاش ادما یاد بگیرن مسئلویت کار نکرده رو گردن نگیرن…اینکه خاله شما با شما سرسنگینه درصدرتی ...

الان بحث من با دختر خالم را توهین میدونن

خانواده ای که همیشه آزاد بودن

واقعا با دیدن دختر خالم شکه شدم

بهش گفته بودم امشب فرق میکنه ،جلو ی عموم مراعات کن و احترام بزار به خانوادشون اونا چنین چیزی رو نمی‌پسندند

ولی با اون تیپ دیدمش داغ کردم دستشو گرفتم بردمش اتاق خواهرم گفتم لباسشو عوض کنه

شاید تند رفتم  ولی چاره ای نداشتم

از اولش باید با مهمونی که هر دو طرف باشن مخالفت میکردم

الان بحث من با دختر خالم را توهین میدوننخانواده ای که همیشه آزاد بودنواقعا با دیدن دختر خالم شکه شدم ...

خب شما کار اشتباهی کردی…خانواده عموت نمیان خانواده برادرشون و برادرزادشونو از روی تیپ خانواده مادریت قضاوت کنن که…

نهایتا میتونستی به مامانت بگی یا خواهرت که اونا به گوش دخترخالت برسونن…

وقتی میگم اینگور کن دخترخالتو ینی حتی تو این مسائلم کاری بش نداشته باش

خب کنارش‌ باش کمکش‌ کن چی میشه مث داداش تا اونم فکری ب سرش‌ نزنه انقدشما‌ پسرا دخترارو‌ حقیر جلوه می ...

دوس ندارم خیلی حرف ها را اینجا بزنم 

ولی منم پسرم دل دارم

چطور میتونم ع شوه ها و رفتار های آزادانه با خودم ببینم و خودمو کنترل کنم

کی خواهرم با من اینطور رفتار کرده

با خواهرام رابطه ی خیلی خوبی دارم تفریح و بگو بخندونه بجاست 

ولی راب طه،لباس پوشیدن،لم س های بیجا و نوع حرف زدن که از قصد باشه را حس میکنم

واقعا باید حضرت یوسف باشی تا خودتو کنترل کنی

من حرفی ندارم

ولی واقعا سنگینه بگین میخوام دخترا را حقیر کنم

دوس ندارم خیلی حرف ها را اینجا بزنم ولی منم پسرم دل دارمچطور میتونم ع شوه ها و رفتار های آزادانه با ...

من کلی گفتم جناب قصد توهین نداشتم ولی گفتم محترمانه باهاش صحبت کنیم بفهمین‌ قصدش چیه و دورش کنید‌ از خودتون بهتره 

من کلی گفتم جناب قصد توهین نداشتم ولی گفتم محترمانه باهاش صحبت کنیم بفهمین‌ قصدش چیه و دورش کنید‌ از ...

قصدش  رو اگه میگفت یا می‌فهمیدم شاید دردم حل میشد

قصدش رو اگه میگفت یا می‌فهمیدم شاید دردم حل میشد

قصدش‌ مشخصه ک دوستون داره یا از روی حسودی میخواد جلوی بقیه وانمود‌ کنه شما باهاش رابطه دارین‌ ک کسی نزدیکتون‌ نشه

خب شما کار اشتباهی کردی…خانواده عموت نمیان خانواده برادرشون و برادرزادشونو از روی تیپ خانواده مادریت ...

مستقیم بهش میگم و کار ساز نیس 

نمیدونم شاید باید کلا بیخیال بشم و تمرکزم بزارم روی نگار

اگه این دختر تمرکزی دارم بزاره

قصدش‌ مشخصه ک دوستون داره یا از روی حسودی میخواد جلوی بقیه وانمود‌ کنه شما باهاش رابطه دارین‌ ک کسی ...

نمیدونم آخر هفته در این رابطه هم با نگار صحبت کنم یا نه 

میترسم اون حساس نشده باشه و الکی خودم حساسش کنم 

شایدم رو همین مساله بخواد جواب دیگه ای بده

مستقیم بهش میگم و کار ساز نیس نمیدونم شاید باید کلا بیخیال بشم و تمرکزم بزارم روی نگاراگه این دختر ت ...

نمیفهمم چرا باید تمرکزت با رفتار دخترخالت بهم بخوره

تو یه دختر دیگه رو دوست داری تکلیف مشخصه…اونم یه دختر ۱۸ سالس که حسی بش نداری…

فکرتو رهاکن بابت چیزای بی اهمیت اورثینک نکن…جاهایی که اینا هستن مدت زمان کمتری حضور پیدا کن…وقتی میبینی مامانت کاری نمیکنه ؛ خود دختره ام نمیفهمه و حرفم بزنی گناهکاری پس بهترین کار دوری از فضاییه که اونا هستن…چون رفتارایی که بالا از دختره تعریف کردی اصلا نورمال نیست و واقعا نمیدونم چجوری میتونه با پسرخاله ۳۰ سالش انقدر راحت باشه

نمیفهمم چرا باید تمرکزت با رفتار دخترخالت بهم بخورهتو یه دختر دیگه رو دوست داری تکلیف مشخصه…اونم یه ...

میبینی 

برعکس نگار که دختر کاریزماتیکیه  اون اصلا نرمال نیس

من حس میکنم رفتار هاشم از روی بچگیه

امید وارم رابطه ام با نگار قطعی بشه شاید به خود اومد

البته اگه با این خصوصیات بازم نخواد سایشو تو زندگیم بندازه