2777
2789
عنوان

آدمی که خودش را به خواب زده را نمیشه بیدار کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 990 بازدید | 90 پست
متاسفانه؟بابا من نمیتونم هضمش کنمدل بی‌صاحب خودم جای دیگه گیره که اون طرف خودم هزار تا مانع دارمچه گ ...

پیش میاد خب ،بالاخره دل اونم پیش تو گیره،حالا دخترعموت به شما علاقه داره؟شاید اونم کس دیگه ای رو بخواد و نتونه بگه؟!

پدر قصه ی تکرار نشدنی🖤به امید موفقیت در آزمون ۱۴۰۴🫶❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اونی که عاشقته رو دریاب گناه داره

گناه نداره که باهاش زندگی کنم ولی به کس دیگه ای فکر کنم؟کس دیگه ای را دوس داشته باشم؟

این بازی دادنه.

اگه واقعا هم دوسم داشته باشه که نمیتونم بازیش بدم

البته اگه اون الان بازیم نده

گناه نداره که باهاش زندگی کنم ولی به کس دیگه ای فکر کنم؟کس دیگه ای را دوس داشته باشم؟این بازی دادنه. ...

اوکی پس جلو همه بهش بگو آجی خواهر و سگ محلش کن:)

خدا منو ببخشه ایشالا چقد گناه داره دلم براش سوخت چون منم رو یکی کراشم تو بگو من چه خاکی تو سرم کنم 

نمیدونمفقط به من بگین چکار باید بکنم

یه مدت دخترخاله تو زیر نظر بگیر ببین کارایی میکنه که نظرتو جلب کنه یانه،اگه دیدی که عاشقت شده بیچاره شدی و بهتره ازش دور بشی که زیاد نبینتت

اوکی پس جلو همه بهش بگو آجی خواهر و سگ محلش کن:)خدا منو ببخشه ایشالا چقد گناه داره دلم براش سوخت چون ...

نمیدونم موقعیتتا نمیدونم چی بگم

با خواهر گفتن حل نمیشه

خودش میگه مثل ذاداشمی

حتی به شب مه اومده بود خونمون خواستم برسونم تا خونه باهاش صحبت کردم

بهش گفتم نگارو میخوام و با کارات کاری نکن بهم بریزه

ولی کار خودشو میکنه

نمیدونم شاید باید کاری کنم اگه دوست داشتنی هم هست از من بدش بیاد

ولی چطوری

و من که الان بجای این که درگیر این باشم که چطور نگار رو راضی کنم باید ببینم چطور اینو میتونم کنترلش ...

راه داره که کلا نبینیش؟

نگار شاید با کسی تو رابطه اس که بهت جواب منفی داده، یا شایدم داره ناز می‌کنه 

یه مدت دخترخاله تو زیر نظر بگیر ببین کارایی میکنه که نظرتو جلب کنه یانه،اگه دیدی که عاشقت شده بیچاره ...

بابا هفته که هفت روزه ۶ روز شو به بهونه خواهرم خونمونه 

هم سن اند هر دفعه یه برنامه ای دارند با هم 

نمیدونم موقعیتتا نمیدونم چی بگمبا خواهر گفتن حل نمیشهخودش میگه مثل ذاداشمیحتی به شب مه اومده بود خون ...

من میگم بگو خواهر جلوی نگار که بفهمه تو حسی بهش نداری 

وقتی بهش گفتی و رفتارش عوض نشده بهتره جایی که این آدم هست نباشی و بجز کم محلی هیچ راهی نیس

بابا هفته که هفت روزه ۶ روز شو به بهونه خواهرم خونمونه هم سن اند هر دفعه یه برنامه ای دارند با هم

دخترخالتو که نمیتونی بپیچونی،ولی میتونی خواهرتو متقاعد کنی بره خونه ی خاله ات،به خواهرت بگو که اینکارو بکنه ببینه دخترخاله ات استقبال میکنه یانه،اگرنکرد و گفت بریم خونه شما بدون دنبال خودته

ببین اصلا دلت برای دختر خالت نسوزه ،۱۸سالشه 

بچه که نیست یه بار بهش توضیح دادی ولی داره بازم کار خودشو می‌کنه

شاید اصلا دختر خالت به نگار چیزی گفته که نگار جواب منفی داده

تو سعی کن به نگار نزدیک بشی ببینی با خودش چند چنده

تو رابطس؟ کسی رو دوست داره؟ هدفش ازدواج نیست؟ تایپش هستی یا نیستی؟ خلاصه ببین چشه

شایدم داره ناز می‌کنه

اگه با کسی تو رابطه نیست سعی کن دلشو به دست بیاری

راه داره که کلا نبینیش؟نگار شاید با کسی تو رابطه اس که بهت جواب منفی داده، یا شایدم داره ناز می‌کنه

اگه یجا اجاره کنم و یه مدتی از خونه برم

ولی دردی را دوا میکنه؟

بعد ده سال برگشتم نمیگند چه دردیه الانم که اومدی بری خونه جدا که چی بشه

پدرمو راضی کردم با شرط و شروط با عموم صحبت کرده که آخر هفته بریم خونشون صحبت کنیم 

پدرم سر عامال و ارزوها خودش گفته باید از ایران بری و اگه نگار راضی شد من حرفی ندارم

منم با این که ناراضی بودم واسه این که با عموم صحبت کنه قبول کردم . نمیدونم با این که نگار یه دختر مذهبیه قرار آخر هفته بشه بهترین شب زندگیم یا بدترین