2777
2789
عنوان

آدمی که خودش را به خواب زده را نمیشه بیدار کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 990 بازدید | 90 پست
من عمم ازم خواستگاری کرد برای پسرعمم خیلی بنظرم مسخره بود:/البته خب اون به گفته عمم بود فرق میکرد با ...

خب دارم میگم 

اختلاف فرهنگیمون 

مخالفت پدرم

الان غوز بالا عوز همه ی اینا شیطنت های دختر خالم

دقیقا مثل پسر داییه من که از رو نمیره هی میخواد باهام حرف بزنه سر به سرم بذارهولی من چی؟سگ محلش میکن ...

و من که الان بجای این که درگیر این باشم که چطور نگار رو راضی کنم باید ببینم چطور اینو میتونم کنترلش کنم

باهاش مستقیم حرف زدم ولی نمیدونم چی تو ذهنش میگذره که به کاراش ادامه میده

بارفتاراش اگه یه درصدم نگار راضی بشه اینو ببینه حاضر به این زندگی مشترک نمیشه

اونم مسی که روی این مسائل حساسه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امید وارم این نباشه ولی حسی که من ازش میگیرم عشق نیسنمیدونم چنین چیزی فقط عذابم میده

چون تو بهش احساسی نداری و فکرمیکنی داره اذیت میکنه،ولی اون میخواد بیخیال دخترعموت بشی و بهش توجه کنی،دوست پسر داره؟یا تاحالا احساس نکردی همش حواسش به تو باشه؟؟!

پدر قصه ی تکرار نشدنی🖤به امید موفقیت در آزمون ۱۴۰۴🫶❤️

چون تو بهش احساسی نداری و فکرمیکنی داره اذیت میکنه،ولی اون میخواد بیخیال دخترعموت بشی و بهش توجه کنی ...

دوس پسر رو نمیدونم 

پس چرا میگه مثل داداشمی

آخه هنوز بچس

من چه غلطی بکنم

نمیدونمفکر نکنمآخه اون ۱۸ سالشهاصلا به سنی رسیده بخواد ..‌‌.زبونم بند اومده واقعا،هنگم

اوکی۱۸ سالشه پس تو سنی هست که به اون بلوغ عقلی نرسیده احتمالا کراش زده

متوجه حسادت هاش نشدین؟

باهاتون بی دلیل بحث نمی کنه؟

دوس پسر رو نمیدونم پس چرا میگه مثل داداشمیآخه هنوز بچسمن چه غلطی بکنم

اینطور گفته که باهاش راحت باشی،واقعا ۳۰سالته و به این چیزا پی نبردی؟!اینطوری خواسته بهت نزدیک بشه که متاسفانه شما چراغ سبز نشون ندادی

پدر قصه ی تکرار نشدنی🖤به امید موفقیت در آزمون ۱۴۰۴🫶❤️

اوکی۱۸ سالشه پس تو سنی هست که به اون بلوغ عقلی نرسیده احتمالا کراش زدهمتوجه حسادت هاش نشدین؟باهاتون ...

بحث اون طوری نه بیشتر این که حس صمیمیت میگیره آدمو اذیت میکنه 

بیشتر گله شکایت‌هایش مادرم که خاله چرا اینطور با من رفتار میکنه

ولی اگه نگار باشه انگار تا همین الان داشتیم دل می‌دادیم و قلوه می‌گرفتیم انگار نه انگار تا یه دقیقه قبلش سر و کله شکوندیم

تنها چیزی که ازش متوجه شدم

اینطور گفته که باهاش راحت باشی،واقعا ۳۰سالته و به این چیزا پی نبردی؟!اینطوری خواسته بهت نزدیک بشه که ...

متاسفانه؟

بابا من نمیتونم هضمش کنم

دل بی‌صاحب خودم جای دیگه گیره که اون طرف خودم هزار تا مانع دارم

چه گلی به سرم بگیرم با این