2777
2789

فیلمبرداره و از خودم 1 سال کوچیکتره

خوش قیافس و قد و هیکلش معمولیه

بیشتر در اصل از چهره اش خوشم اومده چن ساله...

حتی صداشم نشنیدم...

توی کنسرت ها و کافه و پروژه تبلیغاتی و شرکت تبلیغاتی کار میکنه، آیفون داره و ماشین داره (در این حد دستگیرم شد🤣)

اما پیجش بازه و 4 هزار نفر فالوش کردن، کلی از دخترایی از با هم کلاس عکاسی میرفتن و...

هرروزم استوری میذاره

همکار دختر هم زیاد داره واسه همدیگه کامنت قلب و گل میذارن....و گروهی با هم میرن سر پروژه فرمالیته و کافه ها واسه عکاسی تبلیغاتی.....

و مدل های عکاسیشون هم دخترای دافن

ولی مامانش چادری و موجهه

از یک ماه پیش که دوباره بعد از چن سال توی کنسرت دیدمش اصلا نمیتونم از فکرش بیام بیرون😭😭

همچین ادمی شوهر میشه یا نه؟

اصلا من رو نمیشناسه ولی من از فکرش دارم دق میکنم😭😭😭خیلی قیافش مظلوم و نجیبه😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

بیخیالش شو

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم اینی که توصیف کردی مال مردمه بعید میدونم تعلقات  شخصی داشته باشه فکر نکنم شوهر خوبی ازش دربیاد مگر اینکه عاشق بشه و عادات بدش رو ترک کنه

دوست خوبم اگه من تو تاپیکی نظر میدم طرف حرفم فقط اسی هست درنتیجه استارتر حق اظهار نظر مجدد داره            و شما دوست نازنین ازت ممنون میشم اگه مخالف نظرم هستی با ادبیات درست ریپلای کنی تا منم با همون مهربانی پاسخت رو بیان کنم  . پس بیا به شخصیت هم احترام بزاریم  و با رعایت ادب باعث رشد هم بشیم و از بی ادبی و گزافه گویی خودداری کنیم  و اگه بی حرمتی ازت دیدم جوابت رو نمیدم چون احمق نیستم با احمق دهن به دهن بشم🎄🎄🎄 یادت باشه:...هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه و آرامش خیالمون بیشتر🍃🍃🍃 وسخن پایانی :..من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات مباحثه کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم  مثل نسیمی که میاد و میره 

ی جوری گفتی از همچین پسری شوهر درمیاد گفتم لابد سه ساله دوست پسرته خواستگاری کرده موندی جواب بله بدی یا نه ا😑🤣

عزیزم باید میگفتی از این پسری دوست پسر درمیاد 

تو هنوز مرحله کراشی نگران اینی که شوهر متعهد میشه یا ن؟🤣🤣🤣🤣عاشقتم به مولا که خیلی خوبی 

خبری نیست. 

ای خواهر اول ب رل تبدیل کن بعد بیا بپرس شوهر میشه یا نه

این کلا ی لول پیشرفت کرده ما دخترا کراش رو تبدیل به رل میکنیم رل رو کم کم به شوهر شوهر رو کم کم به شوهر متعهد این یهو از کراش پرید به شوهر متعهد 😂🤣

خبری نیست.