2777
2789
عنوان

خانومای مطلقه میشه یه لحظه بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 2849 بازدید | 111 پست
خوب به نظرم توجدیش کن درظاهر بگو دیگه نیانمیخوام ببینمت بچم رم خواستی ببر بگردون بیاردم دربده رستورا ...

چندوقت پیش سر موصوع پسرم باهاش حرف زدم قرار شد یه روز بریم بیرون یه تصمیم درست حسابی راجب به دیداراش با پسرم بگیریم ولی هنوز فرصت نشده

میاد خونه هم میگم الان حرف بزنیم میگه نه وقتش نیست باید بریم بیرون 

در کل اعصاب خوردکنه

قرص من اون چشم پر از بغض توععع

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرم شما نه همسر سابقت رو ببین و نه هیچ کس دیگه ای رو که بتونی از این بحران کم‌کم خارج بشی و بتونی درست تصمیم بگیری و اگر اینکار و نکنید و همچنان به رفت و آمد با همسر سابق ادامه بدید و یا با کس دیگه ای آشنا بشید ضربه‌های روحی بیشتری رو تجربه خواهید کرد ،جدی باشید تا شمارو جدی بگیرن.

به نظرم شما نه همسر سابقت رو ببین و نه هیچ کس دیگه ای رو که بتونی از این بحران کم‌کم خارج بشی و بتون ...

اخه به خاطر وجود پسرم این ارتباط هیچوقت قطع نمیشه

نمیخوام وقتی بزرگ شد معنی خانواده رو ندونه

به نظرم شما نه همسر سابقت رو ببین و نه هیچ کس دیگه ای رو که بتونی از این بحران کم‌کم خارج بشی و بتون ...

خودم هم نمیخوام با برادر زنداداشم اشنا بشم فقط نمیدونم از سر احترام به زن داداشتم برم یا نه وگرنه گفتم جوابم منفیه

اخه به خاطر وجود پسرم این ارتباط هیچوقت قطع نمیشهنمیخوام وقتی بزرگ شد معنی خانواده رو ندونه

درسته ولی اجباری ندارید باهاشون بیرون برید یا بیاد خونتون ارتباط هم میتونه با پیامک باشه و یا تماس‌های کوتاه و روزها و ساعت‌های مشخصی باشه که بدونه زندگیتون در و پیکر داره و باید احترام بذاره ،در کل با توجه به اینکه پدر بچه بی خیاله پس شما باید کاملا حد و حدود رو مشخص کنید چون اگر قصد برگشت دارید که مثل قبل باید زندگی کنید ،اگر جدی نباشید دلیلی برای تغییر رفتارشون نمیبینن ،و اگر قصد دارید با کس دیگه ای ازدواج کنید این رفت و آمدها با همسر سابق عموما برای کسی قابل قبول نیست و مشکل‌ساز میشه.

خودم هم نمیخوام با برادر زنداداشم اشنا بشم فقط نمیدونم از سر احترام به زن داداشتم برم یا نه وگرنه گف ...

به هر حال بهتره زمان بدید ،شما الان تو بحران هستی و باید اول خودتو پیدا کنی تو شرایط جدید 

درسته ولی اجباری ندارید باهاشون بیرون برید یا بیاد خونتون ارتباط هم میتونه با پیامک باشه و یا تماس‌ه ...

با مشاور که صحبت کردم گفت باید بچه ما رو کنار هم ببینه