2777
2789
عنوان

خانومای مطلقه میشه یه لحظه بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 2849 بازدید | 111 پست
مرد وابسته خیلی بده متاسفانه قبل ازدواج متوجه این موضوع نشدی؟

نه اون موقع به اسم میرفت سرکار پیش باباش ولی اونقدر جدی هم نه هروقت دلش مسخواست میرفت یه سک سک میکرد،خیلی بچه بودم چیزای دیگه اش چشممو کور کرده بود خیلی دوسش داشتم

قرص من اون چشم پر از بغض توععع

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا خودت بهتر میدونی ما که تو شرایط شما نیستیم تصمیم بگیریم ولی بچه داشتن شما و مجرد بودن ایشون دال ...

راستش همون پنج سال پیش هم که اومد من چون با شوهر سابقم اون موقع اشنا شده بودم(خانواده ام در جریان نبودن)یه درگیری تو خانواده به وجود اومد سر جواب منفی من از اون موقع ناخداگاه ازش حس بد میگیرم

چی بگم توبازشاید بهت خیانت نکرده باز دوسش داری منه احمق دوسالم بعدجداشدنم دوسش داشتم شایدم عادت ووابستکیه ولی الان دیگه حسی بهش ندارم دنبال یه آدم ویه زندگی جدیدم

غبارغم برود،حال خوش شود..
چی بگم توبازشاید بهت خیانت نکرده باز دوسش داری منه احمق دوسالم بعدجداشدنم دوسش داشتم شایدم عادت وواب ...

ایشالا بهترین ها برات اتفاق بیفته عزیزم،یه ادم خوب با شرایط ایده ال خودت

چی بگم توبازشاید بهت خیانت نکرده باز دوسش داری منه احمق دوسالم بعدجداشدنم دوسش داشتم شایدم عادت وواب ...

شما به نظرت قرار شام رو برم؟

ایشالا بهترین ها برات اتفاق بیفته عزیزم،یه ادم خوب با شرایط ایده ال خودت

فدای تو، منم امیدوارم هرچی به صلاحته برات اتفاق بیافته توزندگیت نیستم ولی من اگه منو دوست داشت تاآخرعمرم باهاش میموندم ولی به نظرم اگه خیانت نباشه شایدبشه برگشت بخاطربچه کنارهم موند مخصوصااگه اونم دوست داشته باشه درمورد برادر زنداداشتم لطفا عجله نکن هنوزبه زندگی گذشتت فرصت بده 

فدای تو، منم امیدوارم هرچی به صلاحته برات اتفاق بیافته توزندگیت نیستم ولی من اگه منو دوست داشت تاآخر ...

اخه وقتی هیچکاری نمیکنه چطوری فرصت بدم

والا تنها کاری که کرده اینه که هنوز دستبند موم تو دستشه 😂در همین حد تلاش برای نگه داشتنم تو زندگی

اخه این درست میشه مگه 

کلا انگار طلاقمون رو اونقدر جدی نگرفته

سه شنبه بهم پیام داده بود فرداش بریم کافه دربی ببینیم🤦‍♀️🤦‍♀️🤕کلا خونسرد و بی خیاله

فدای تو، منم امیدوارم هرچی به صلاحته برات اتفاق بیافته توزندگیت نیستم ولی من اگه منو دوست داشت تاآخر ...

بازم مرسی از نظرت

خوش باشی همیشه🙏❤️🥰

نه به نظرم وقتی توذهنت زندگی گذشتت تموم نشده واین آدمم دوست نداری چرابری سرقرار به ذهنت استراحت بده

نمی خوام اصلا باهاش اشنابشم 

میگم چون زن برادرم برای اواین بار خودش جلو اومده برای اشتی کردنمون و ازم خواهش کرده الان بد نیست روشو زمین بندازم؟

اخه وقتی هیچکاری نمیکنه چطوری فرصت بدموالا تنها کاری که کرده اینه که هنوز دستبند موم تو دستشه 😂در ه ...

خوب به نظرم توجدیش کن درظاهر بگو دیگه نیانمیخوام ببینمت بچم رم خواستی ببر بگردون بیاردم دربده رستورانم نرو باهاش که بفهمه موضوع جدیه یه تکونی به خودش بده یااگه نه تکلیف توبازندگیت روشن میشه

نمی خوام اصلا باهاش اشنابشم میگم چون زن برادرم برای اواین بار خودش جلو اومده برای اشتی کردنمون و ازم ...

نه به خودت و روحت ارزش قائل باش نرو به زنداداشتم همینو محترمانه توضیح بده بگو فعلا ذهنم درگیره نمیتونم درتوانم نیست باکسی آشنا بشم