2777
2789
عنوان

خانومای مطلقه میشه یه لحظه بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 2849 بازدید | 111 پست
من شوهرمو زیاد دوست داشتم بعد هر کار میکرد از دلم نمیرفت حتی میرفتم‌کارخونه خرجمون درمیومد دیگه یروز ...

متاسفم بابت تجربه تلخت

متاسفانه شوهر منم با زنا و دخترای خیلی زیادی بود

یه سریاشون بیوه یا زنای شوهرداری بودن که ازش بزرگتر بودن،بعضیاشونم حتی همسن مامانش 

چند ماه متنفر بودم ازش ولی جدیدا برام سواله که چرا نشد ما دوست داشتنمون پایدار بمونه

خیلیییی ناراحت شدممم برات خیلییی

متاسفم بابت تجربه تلختمتاسفانه شوهر منم با زنا و دخترای خیلی زیادی بودیه سریاشون بیوه یا زنای شوهردا ...

شوهر من وقتی اومد دنبالم گفت من عاشق قورمه سبزیم تو همون قورمه سبزیه ای .‌ولی من یه وقتای هوس نون پنیر میکنم .‌میگفت یکی کفتر بازه یکی ماشین عتیقه ... منم عشیم زب بازیه😑ولی اونا هوسه تو فقط عشق واقعی و اینا ... راستم میگفت شماره ارزو هه را داد من باهاش حرف زدم گفت دوبار فقط علیرضا را دیده و تمام... ولی این برا من تمام نشد. نتونستم ببخشمش... شاید شوهر شمام دیگه درست بشو نبود . بهش فکر نکن . فکرامو من درگیر هنر کردم خیلی جواب داد ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهر من وقتی اومد دنبالم گفت من عاشق قورمه سبزیم تو همون قورمه سبزیه ای .‌ولی من یه وقتای هوس نون پن ...

خدااااای مننننن

چقدر مردا موجودات عوضی ای هستن

من یادمه اوایل که نامزد کرده بودیم همش دنبال بهونه بود که تموم شه زندگیمون ، همش میگفتم چرا دوسم نداره اخه

همشم منو مقصر میدونست

ولی بعد دو سال که متوجه شدم خیانت میکرده بهم و خودم خواستم طلاق بگیرم میگف من به اونا حسی نداشتم

دختره میگفت دوبار با هم رابطه داشتن و این میگفت که رابطع داشتن و بوسیدنش و اینا بدون حس بود که خب زر مفت بود حرفاش بنظرم

هر ادمی که برامون جذابیت دارع باید باهاش باشیم؟

این حرفاشم الکی بود باور کن

ادم عاشق طرف مقابلش باشه چشاش بقیه رو نمیبینه

خدااااای منننننچقدر مردا موجودات عوضی ای هستنمن یادمه اوایل که نامزد کرده بودیم همش دنبال بهونه بود ...

زنا اینجورین عزیزم‌.‌مردا سیستم عصبیشون با ما فرق داره. شوهر من میگفت اگر یه دختری تو ماه باشه من میخوام هر جور شده یبار برم ماه و برگردم...شوهرم میگفت به زن مثل ماشین نگاه میکنه دوس داره همشونو امتحان کنه ولی میگفت تو برام مث رفیقی تکی نمیخوام ازت جدا بشم . البته که من براش کم نمیزاشتم. خرجشو میدادم لباساش همیشه اتو و مرتب تولداش براه کادوهای سنگین ماشینمم زیر پاش بود با حساب مشترک. تو حمام براش ابمیوه های یخی میبردم خیلی دوس داشت .ماساژ میدادم شب تا کی وایمیسادم ناهارشم میزاشتم و میرفتم سرکار اون همه کسم بود هیچکیو اینجوری نخواستم. ... وقتی یادم میوفته ها...اون خیلی اومد ولی دیگه نتونستم دوسش بدارم هرگزززز

زنا اینجورین عزیزم‌.‌مردا سیستم عصبیشون با ما فرق داره. شوهر من میگفت اگر یه دختری تو ماه باشه من می ...

اونا میدونن ما خوش باوریم و میخوان توجیح کنن

وگرنه هم من میدونم و هم شما که اینا همش کشکه