2777
2789
عنوان

کسایی ک وکس کردن میان یه لحظه

156 بازدید | 26 پست

خانومایی ک وکس کردن صورتشونو درد داره یان جوش میزنه بعدش؟

وَتَنَت وَطَنَم ❤چقد خوبه به عشقت برسی بعد کلی سختی🤩😍🤩😍💖

وکس نندازید صورتتون شل و افتاده میشه 

نهایت سه ماه یکبار 

به جاش هر هفته با تیغ مخصوص اصلاح کنید 

...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید  زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                             

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هردوش به خودت برمیگرده تحمل دردت ونوع پوستت که جوشی هست یا نه

اصلاح میکنم ک جوش نمیزنم تا حالا وکس نکردم تحملم تقریبا زیاده ولی میخوام بدونم خیلی درد داره یا کم

وکس نندازید صورتتون شل و افتاده میشه نهایت سه ماه یکبار به جاش هر هفته با تیغ مخصوص اصلاح کنید

تا حالا وکس نکردم ولی الان صورتم خیلی بد مو و پرز داره گفتم وکس کنم ک کامل تمیز شه 

با تیغ اصلاح مو کلفت تر و بیشتر نمیشه؟

جوش که میزنه .. ولی وکس بینی عالیه .. دردشم قابل تحمله

زیاد جوش میزنه؟برا اصلاح با وکس کل صورت رو از مواد وکس میزنن؟

تا حالا وکس نکردم ولی الان صورتم خیلی بد مو و پرز داره گفتم وکس کنم ک کامل تمیز شه با تیغ اصلاح مو ک ...

من یکسال مداوم وکس انداختم 

اگر پر مویی که دو سه روز بگذره باز در میاد اینکه فکر کنی از ریشه در بیاد دیگه تمومه راحت میشی نه واقعا برای من بیشترم شده 

دو سه روز یکبار با تیغ اصلاح شیو کن نه جوش نیزنی نه هیچی 

تیغ مخصوص از داروخونه بخر 

...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید  زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                             

من یه عمره تیغ میزنم پرمویی به ژنت برمیگرده

اخه من یکی دوبار با تیغ اصلاح صورتمو اصلاح کردم دیدم میگن مو صورت بیشتر میشع و اینا دیگه استفاده نکردم

زیاد جوش میزنه؟برا اصلاح با وکس کل صورت رو از مواد وکس میزنن؟

خواستی وکس بندازی نهایت پیشونی و روی بینی و پشت لب