2777
2789
عنوان

امروز جلسه طلاق داشتم خیلی نگرانم نکنه نشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1758 بازدید | 89 پست

ببین برو خونش تمکین نکن فقط درخاست نفقه بده دعا کن نریزه فقط  ۶ ماه تحمل کن بعد بدو این وکیل هیچی نابلد طلاق بگیر ۶ ماهه واسه جدا شدن از این بیغیرت چشه گاوه

به عنوان حق‌گو فعالیت میکنم
همین اعتیادش مدرک کافی برای طلاق نیست؟طلاق صادر نمیشه ؟و اینکه پنجدساله تو عسر و حجری یک وکیل خوب بگ ...

وکیل خوب هست مثلا همش ۲۰ت ۱۰ت پول میزنم براش 

همه چیزایی که می شنوی باور نکن و نصف چیزی ک میبینی باور کن، دلنبند واعتماد نکن ب حرفا ب رفتارهاشون فکر کن...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم❤️❤️❤️حتما تمام تلاشتو کردی که نشد شاید اکه میموندی شاید اوضاع بدتر میشد اعصاب بچه هات هیچ وقت ...

این حس مادر بودنه و وجدان همیشه بیدارت اذیتت میکنه مدام ممنون از همدلیت🦋💟

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند

قشنگم  ناشزه شدی ؟ تودادگاه تمکین ؟ 

ببین  نگران نباش بهش فکر نکن 

میده  باید ک بده  ماهم خیلی مورد داشتیم ک نداد ۷ سال ۵ سال  چهارسال  اخرش خسته میشه و میده   حرص چیو میخوری مهم اینه راحت شدی   یکم دیگه صبرکن خودتو مریض میکنی حالا حکم طلاق ب ج دردت میخوره  میخوای ازدواج کنی؟  ام اس و کوفت و زهرمارا از استرس و حرصن  خودتو انقد اذیت نکن  به زندگیت ادامه بده 

خانمهای کم سن و سال و ترجیحا مجرد  تاپیکام شرکت نکنید من ازشنیدن حرفای شعارگونه و بچگونه   خسته ام  .......!

عزیزم❤️❤️❤️حتما تمام تلاشتو کردی که نشد شاید اکه میموندی شاید اوضاع بدتر میشد اعصاب بچه هات هیچ وقت ...

امیدوارم بهترین ها برات رقم بخوره

کلا از اینکه ببینم و بشنوم زندگی کسی قراره خراب بشه بشدت میریزم بهم.، بسپار ب خدا همین😍❤️

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند

وکیل خوب هست مثلا همش ۲۰ت ۱۰ت پول میزنم براش

ببین 

این می‌خواد توافقی جداشید مهریه نده 

یا توافقی جدا شو ،یا همین اعتیادش و پنج سال بلاتکلیفیت دلیل محکمه پسندی برای طلاقه

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

ببین برو خونش تمکین نکن فقط درخاست نفقه بده دعا کن نریزه فقط ۶ ماه تحمل کن بعد بدو این وکیل هیچی نا ...

من ۹ ماهه با دوتا بچه ی شیرخوار و کوجیک خونه پدرمم هزارتومنم نفقه نداده مهریه نداده حکم جلب دارم  و ازاین خبراااا اصلا نیست 

خانمهای کم سن و سال و ترجیحا مجرد  تاپیکام شرکت نکنید من ازشنیدن حرفای شعارگونه و بچگونه   خسته ام  .......!

من ۹ ماهه با دوتا بچه ی شیرخوار و کوجیک خونه پدرمم هزارتومنم نفقه نداده مهریه نداده حکم جلب دارم و ...

ای قربونت دقیقا خواهر بدبخت من الان نزدیک ۳ ساله ولی کو حتی وکیل گرفت هیچی به هیچی فقط پسره میاد و میگه طلاق نمیدم همین

وای نترسون منو . من تازه شروع کردم و مهریه رو اجرا گذاشتم 😢

ببین تو مهر داری سکه اس دیگه؟؟تحت فشار میزاریش طلاق میده من چون فامیلم و این خزعبلات مهر نزاشتن جز چند تومن

همه چیزایی که می شنوی باور نکن و نصف چیزی ک میبینی باور کن، دلنبند واعتماد نکن ب حرفا ب رفتارهاشون فکر کن...
قشنگم ناشزه شدی ؟ تودادگاه تمکین ؟ ببین نگران نباش بهش فکر نکن میده باید ک بده ماهم خیلی مورد دا ...

همیشه حرفاتو بخودم میگم بخدا دقیقااا عینشو🥲🥲🥲

اصلااا و ابداا  فعلا قصد ازدواج ندارم بعددطلاق و حتی بهش فکر هم نمیکنم

امیدوارم بهترین ها برات رقم بخورهکلا از اینکه ببینم و بشنوم زندگی کسی قراره خراب بشه بشدت میریزم بهم ...

میسپارم بهش جز توکل بخدا کاری از دستم برنمیاد

ببین این می‌خواد توافقی جداشید مهریه نده یا توافقی جدا شو ،یا همین اعتیادش و پنج سال بلاتکلیفیت دلیل ...

همه رو بخشیدم..بالاتر گفتم💔

همیشه حرفاتو بخودم میگم بخدا دقیقااا عینشو🥲🥲🥲اصلااا و ابداا فعلا قصد ازدواج ندارم بعددطلاق و حتی ...

بخدا منطقی فکرکن بااااید بده اصن صدسال سیاهم ک نده مهم اینه خودش رفته ب درک  رندگیتو بکن