2777
2789
عنوان

امروز جلسه طلاق داشتم خیلی نگرانم نکنه نشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1758 بازدید | 89 پست
وضع مالیش چطوره؟مهریه و بذار اجراسکه 40 میلیونی یدونه که داد، کوتاه میاد طلاقتم میده

دردم اینه مهرم پوله قیمت ی گوشی هم نمیشه چون فامیلیم پول گذاشتن...الان رسم شد ک سکه بزارن..

همه چیزایی که می شنوی باور نکن و نصف چیزی ک میبینی باور کن، دلنبند واعتماد نکن ب حرفا ب رفتارهاشون فکر کن...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لطفا از ته دلت دعا کن ی صلوات بفرست خدا هر چه زودتر راهمو ازش دور کنه طلاق بدن دیگه

منی که یک بار تجربه ی جدایی داشتم برات ارزو میکنم هر چی صلاحت هست همون باشه.. بازم خدارو شکر که این وسط بچه ای نیست

من که دوتا بچه گذاشتم و‌ اومدم 😔😔

الان خیلی پشیمونم میگم ای کاش میموندم و بزرگ شدنشون رو میدی م

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند

ن ندارم گفتم بالا سقط کردم۵ماه باردار بودم دعوا راه انداخت گدا سر یک تومن هزینه پزشک و داروها و ترم ...

همین اعتیادش مدرک کافی برای طلاق نیست؟

طلاق صادر نمیشه ؟

و اینکه پنجدساله تو عسر و حجری 

یک وکیل خوب بگیر استرس نکش

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

وای نترسون منو . من تازه شروع کردم و مهریه رو اجرا گذاشتم 😢

اگه مخالف نظر منی ریپلای نکن . چون من حرف آخر رو اول میزنم . پس به خودت احترام بذار اگه نظرت مخالف . کامنت منو رد کن به همین راحتی 😌😌

نگران نباش بزور ک نمیتونن ببرنت خونش

دختر فامیلمون بعد ۶ سال بالاخره طلاقشو گرفت اون تازه شوهرش همه جوره عالی بود فقط دختره دوسش نداشت

آخر رفتن مشاور ب پسره گفت عشقت ی طرفس این باهات زندگی نمیکنه طلاقش داد

بد نگوییم به مهتاب اگر تب داریم🦄🌌..  یعنی میشه منم ی روزی تاپیک بارداری بزنم😔 بگم خدایا شکرت منم مامان شدم ،بگم ویار دارم حالم بده،بگم امروز تکون خوردناشو حس کردم،بگم شبا اذیتم خوابم نمیبره،بگم منتظر به دنیا اومدنشم...بگم شبا تا صبح گریه میکنه خواب ندارم...اگه امضام رو خوندی برای حاجتم ی صلوات میفرستی😉 
بگو اسکل وظبفه توعه حرف بزنی نه من پس تو چیکاره ای ؟ یا حداقل قبل جلسه بهم یاد بده چیو بگم جیو‌نگم

حالا خوبه خودم همه چیو گفتم ک خودش گفته اخلاق سگی داره بی تربیت بعد ک اعصابتو خراب کرد یساعت دگ زنگ میزنه میگه قاضی از دهن شوهر،ت کشیده ک تو بهیچ عنوان بر نمیگردی حاضر نیستی باهاش زندگی کنی ..

همه چیزایی که می شنوی باور نکن و نصف چیزی ک میبینی باور کن، دلنبند واعتماد نکن ب حرفا ب رفتارهاشون فکر کن...
دردم اینه مهرم پوله قیمت ی گوشی هم نمیشه چون فامیلیم پول گذاشتن...الان رسم شد ک سکه بزارن..

خب پولم فکر کنم با تورم حساب میکنن ب نرخ روز نه چند سال پیش شما

بد نگوییم به مهتاب اگر تب داریم🦄🌌..  یعنی میشه منم ی روزی تاپیک بارداری بزنم😔 بگم خدایا شکرت منم مامان شدم ،بگم ویار دارم حالم بده،بگم امروز تکون خوردناشو حس کردم،بگم شبا اذیتم خوابم نمیبره،بگم منتظر به دنیا اومدنشم...بگم شبا تا صبح گریه میکنه خواب ندارم...اگه امضام رو خوندی برای حاجتم ی صلوات میفرستی😉 
خیلی حس بدیه...بعد وکیل هم همش طلبکاره اینو چرا گفتی اینو چرا نگفتی فقط فشار میاره رو ادم با این وضع ...

بهش بگو یا میگی عین ادم قبلش ک من چی بگم یا پولمو پس بده برم ی جا دیگ پنج ساله نتونستی کار منو درست کنی من بودم شلوارشو در میوردم

به عنوان حق‌گو فعالیت میکنم
منی که یک بار تجربه ی جدایی داشتم برات ارزو میکنم هر چی صلاحت هست همون باشه.. بازم خدارو شکر که این ...

عزیزم❤️❤️❤️حتما تمام تلاشتو کردی که نشد شاید اکه میموندی شاید اوضاع بدتر میشد اعصاب بچه هات هیچ وقت اروم و قرار نداشت...