حالم اصلا خوب نیس...میترسم نکنه باز درخواست طلاقمو رد کنن..جلسه تجدید نظر هست...
اون بیشرف هم تو جلسه بود..اینقدر حالم بد شد وقتی دیدمش حالت تهوع گرفتم تا الان نتونستم نهار بخورم از فرط عصبانیت تو جلسه بهش گفتم بیشرف شرف نداری که🥲🥲🥲واقعا هم بیشرفه ۵سال منو بلاتکلیف رها کرده طلاق نمیده
همه چیزایی که می شنوی باور نکن و نصف چیزی ک میبینی باور کن، دلنبند واعتماد نکن ب حرفا ب رفتارهاشون فکر کن...
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
لطفا از ته دلت دعا کن ی صلوات بفرست خدا هر چه زودتر راهمو ازش دور کنه طلاق بدن دیگه
منی که یک بار تجربه ی جدایی داشتم برات ارزو میکنم هر چی صلاحت هست همون باشه.. بازم خدارو شکر که این وسط بچه ای نیست
من که دوتا بچه گذاشتم و اومدم 😔😔
الان خیلی پشیمونم میگم ای کاش میموندم و بزرگ شدنشون رو میدی م
هر آدمی، چه پولدار و چه بیپول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بیشعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچکدام مانع از ابتلا به این عارضه نمیشوند. به عبارت دیگر، بیشعوری مرضی است که میتواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند
بگو اسکل وظبفه توعه حرف بزنی نه من پس تو چیکاره ای ؟ یا حداقل قبل جلسه بهم یاد بده چیو بگم جیونگم
حالا خوبه خودم همه چیو گفتم ک خودش گفته اخلاق سگی داره بی تربیت بعد ک اعصابتو خراب کرد یساعت دگ زنگ میزنه میگه قاضی از دهن شوهر،ت کشیده ک تو بهیچ عنوان بر نمیگردی حاضر نیستی باهاش زندگی کنی ..
همه چیزایی که می شنوی باور نکن و نصف چیزی ک میبینی باور کن، دلنبند واعتماد نکن ب حرفا ب رفتارهاشون فکر کن...