2777
2789

حالم اصلا خوب نیس...میترسم نکنه باز درخواست طلاقمو رد کنن..جلسه تجدید نظر هست...

اون بیشرف هم تو جلسه بود..اینقدر حالم بد شد وقتی دیدمش حالت تهوع گرفتم تا الان نتونستم نهار بخورم از فرط عصبانیت تو جلسه بهش گفتم بیشرف شرف نداری که🥲🥲🥲واقعا هم بیشرفه ۵سال منو بلاتکلیف رها کرده طلاق نمیده 

همه چیزایی که می شنوی باور نکن و نصف چیزی ک میبینی باور کن، دلنبند واعتماد نکن ب حرفا ب رفتارهاشون فکر کن...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا کمکت کنه عزیزم

😔😔

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

چرا طلاق؟

بهترین راه حل بود واسم...زندگی با یه بی وجدان خماری شکاک خسیس بی لیاقت چ فایده داره

همه چیزایی که می شنوی باور نکن و نصف چیزی ک میبینی باور کن، دلنبند واعتماد نکن ب حرفا ب رفتارهاشون فکر کن...
خدا لعنت کنه حق طلاق باهاشونه و قانونم پشت اوناس

الهی آمین آمین آمین

دارم سلامتیمو از دست میدم از استرس که هر جلسه و پرونده میده

بچه داری؟

ن ندارم

بدلیل پرخاشگریش و بی غیرتیش تو ۵ماهگی از فرط استرس سقط شد

عزیزم بچه داری؟دلیل طلاقت چیه؟؟

ن ندارم گفتم بالا سقط کردم

۵ماه باردار بودم دعوا راه انداخت گدا سر یک تومن هزینه پزشک و داروها و ترم دانشگاه بودن در حالیکه ۲۰ت تو کارتش بود شروع ب توهین کرد منم رفتم خونه پدریم بعد ۲۰روز ی پیامی نداد سراغی نگرفت از فرط استرس و ناراحتی کیسه آبم پاره شد بچه سقط شد بعد یه هفته اومد بیمارستان دعوا کرد و رفت ۵ساله خونه پدرمم بهیچ عنوان هم نتونستم با اون بیغیرتیشو تحمل کنم ازش حالم بهم میخوره..خودش یپا معتاد شکاک خاینی هست با اون خسیس و بخیل بودنش ...

ن ندارم گفتم بالا سقط کردم۵ماه باردار بودم دعوا راه انداخت گدا سر یک تومن هزینه پزشک و داروها و ترم ...

حق داری واقعا

مهریه و نفقه تو میده ؟؟ شاید دردش پوله که طلاق نمیدا