حالم اصلا خوب نیس...میترسم نکنه باز درخواست طلاقمو رد کنن..جلسه تجدید نظر هست...
اون بیشرف هم تو جلسه بود..اینقدر حالم بد شد وقتی دیدمش حالت تهوع گرفتم تا الان نتونستم نهار بخورم از فرط عصبانیت تو جلسه بهش گفتم بیشرف شرف نداری که🥲🥲🥲واقعا هم بیشرفه ۵سال منو بلاتکلیف رها کرده طلاق نمیده
همه چیزایی که می شنوی باور نکن و نصف چیزی ک میبینی باور کن، دلنبند واعتماد نکن ب حرفا ب رفتارهاشون فکر کن...
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منکه فکر نمیکنم دلیلش عشق باشهعمدا اذیت میکنهوقتی همه رو بخشیدی و اصرار به طلاق داری چرا دادگاه حکم ...
ی درسی ک گرفتم هیچ وقت و هیچ وقت مشکلاتمو قانونی نکنم همون طایفه ای باشه صد بار بهتره...بخصوص طلاق ک زن هیچ حقی نداره انگار میز و صندلیه خریدن و صاحبش شدن
همه چیزایی که می شنوی باور نکن و نصف چیزی ک میبینی باور کن، دلنبند واعتماد نکن ب حرفا ب رفتارهاشون فکر کن...