2777
2789
عنوان

امروز جلسه طلاق داشتم خیلی نگرانم نکنه نشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1758 بازدید | 89 پست
میفهمم‌حق داری 🥺

خیلی حس بدیه...بعد وکیل هم همش طلبکاره اینو چرا گفتی اینو چرا نگفتی فقط فشار میاره رو ادم با این وضع خودش ک باید درک کنه اه

همه چیزایی که می شنوی باور نکن و نصف چیزی ک میبینی باور کن، دلنبند واعتماد نکن ب حرفا ب رفتارهاشون فکر کن...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق داری واقعامهریه و نفقه تو میده ؟؟ شاید دردش پوله که طلاق نمیدا

مهریه نفقه جهیزیه همه رو بخشیدم فقط طلاق بده..میگه چندبرابرشو میدم طلاق نمیدم 

همه چیزایی که می شنوی باور نکن و نصف چیزی ک میبینی باور کن، دلنبند واعتماد نکن ب حرفا ب رفتارهاشون فکر کن...
مهریه‌ت چقدره؟گرفتی؟

مهریه نفقیه جهیزیه همه رو امروز بخشیدم تا طلاق یده میگه چندبرابرشو میدم طلاق نمیدم

خیلی حس بدیه...بعد وکیل هم همش طلبکاره اینو چرا گفتی اینو چرا نگفتی فقط فشار میاره رو ادم با این وضع ...

بگو اسکل وظبفه توعه حرف بزنی نه من پس تو چیکاره ای ؟ یا حداقل قبل جلسه بهم یاد بده چیو بگم جیو‌نگم

مهریه نفقه جهیزیه همه رو بخشیدم فقط طلاق بده..میگه چندبرابرشو میدم طلاق نمیدم

من‌که فکر نمیکنم دلیلش عشق باشه

عمدا اذیت میکنه

وقتی همه رو بخشیدی و اصرار به طلاق داری چرا دادگاه حکمو نمیده آخه؟ 

اخ بگردم چقدر بیشرفه

لطفا از ته دلت دعا کن ی صلوات بفرست خدا هر چه زودتر راهمو ازش دور کنه طلاق بدن دیگه

من‌که فکر نمیکنم دلیلش عشق باشهعمدا اذیت میکنهوقتی همه رو بخشیدی و اصرار به طلاق داری چرا دادگاه حکم ...

ی درسی ک گرفتم هیچ وقت و هیچ وقت مشکلاتمو قانونی نکنم همون طایفه ای باشه صد بار بهتره...بخصوص طلاق ک زن هیچ حقی نداره انگار میز و صندلیه خریدن و صاحبش شدن

مهریه میخوای؟ مهریه نگیر وقتی انقدر گاوه هیچی با ارزش تر از خودت نیست حتی پول

بالا گفتم همه چیووو بخشیدم کااامل بیشرف میگه چند برابرشو میدم طلاق نمیدم

بله متاسفانه قانون پشت مرده

ارجاعش بده به دادگاه استان 

۵ سال تایمه زیادیه واقعا یعنی چی که سراغیم ازت نگرفته

الانم طلاق نمیده. بعضی مردا واقعا لایق نفس کشیدنم نیستن چه برسه زندگی

قربون قانون برم که زن هیچ حقی نداره