2777
2789
اینو مطمعن نیستم ولی تاپیکاش یه حوریه ولی راز_مامانییی اعتراف کرد تاپیکاش دروغ بوده 😑همون که می‌گفت ...

اونو اصلا تاپیکاشو نخونده بودم😂😂😂

گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود...🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو هم انشاالله پی وی بقیه موفق باشی

اینو نفهمیدم حقیقت

گرچه در ظاهر از تو بی خبرم. ❤️❤️ ولی جز تو هیچ کس نیست در نظرم❤️❤️.                                                                        خورشیدصفات است نمی‌گویم کی ❣️موزون حرکات است نمی‌گویم کی❣️تا در دهن خلق نیفتد نامش❣️حلوای نبات است نمی‌گویم کی❣️

نمیدونم ترکیده یا نه تاپیکی که نوشته بهم تهمت زدن و عکس سونو گذاشت سونو نتی بود دید دستش رو شده گفت ...

چقدم طبیعی تاپیک میزد

حتی رفته بود عکس سونو جور کرده بود😕😂

اگه انقد که واسه دروغ تلاش میکنن

واسه چیزای دیگه تلاش کنن دکتر مهندس میشن

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

نمیدونم ترکیده یا نه تاپیکی که نوشته بهم تهمت زدن و عکس سونو گذاشت سونو نتی بود دید دستش رو شده گفت ...

تا دیشب که بودش تاپیکش 

اسم کاربریش ر سرچ بزنی میارش

🥲بعد از دو سال و نیم منو تنها گذاشت.

چییییییییی؟ ؟؟؟؟؟ همونی ک همش میگفت دوقلو باردارم و تاپیکزده بود جاریم بهم گفت بچت بمیره ولی من الا ...

این تاپیک جاری رو نمیدونم ندیدم 

ولی می‌گفت دانشجو هست رشته حقوق اسم دخترم پرنسا اسم بگین بهش بیاد برای دوتا پسرام که باردارم 😅

پروفش هم عکس یه دختر بود 

همه جا می‌گفت مشکل مالی ندارم خونمون هم سه خوابه یکی برای ما یکی برای دخترم و یکی هم برای دوقلوها 

اره همون. که میگفت باردارم ولی دانشگاه هم باید برم. پرستار مبخام بگیرم

عجب ادمای بیکاری هستن مثلا دروغ بگن ک دوقلو بارداره یا میخاد پرستار بگیره چی بهش میرسه؟کل تابستون و اینجا تاپیک زد اسکلمون کرد مدرسه ک باز شد یهو متحول شد

خانوم عباس آقا نیستم هرچی میزدم قبول نمیکرد مجبور شدم اینو بزنم پس همش ازم نپرسید 

آخه اصلا چیزی نگفتم و کاری نکردم فقط یه نفر بود بدش اومد از حرفم گفت تعلیقت میکنم بعدازظهر اومدم دید ...

با همین کاربریت به نی نی یار پیام بده ازش بپرس

گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود...🥰
عجب ادمای بیکاری هستن مثلا دروغ بگن ک دوقلو بارداره یا میخاد پرستار بگیره چی بهش میرسه؟کل تابستون و ...

😂😂😂😂دقیقن.

دیگه بیکار بوده یجوری وقتشو گذرونده اینجا

🥲بعد از دو سال و نیم منو تنها گذاشت.

😂😂😂😂دقیقن.دیگه بیکار بوده یجوری وقتشو گذرونده اینجا

😂😂😂بخدا گریه داره ولی ما میخندیم همش خنده ی درده 😂😂

خانوم عباس آقا نیستم هرچی میزدم قبول نمیکرد مجبور شدم اینو بزنم پس همش ازم نپرسید