2777
2789

😐😐😐

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

همون جز عقده چیزی نیست دو سال پیش تو کرونا هم یکی تاپیک میزد دوقلو باردارم بعد شیش هفت ماهگی گفت کرو ...

وای من این تاپیکو ندیده بودم اونزمان ولی بنظرت واقعا مادرش بود منک میگم خودش بود فهمید لو رفته خاست جمعش کنه

خانوم عباس آقا نیستم هرچی میزدم قبول نمیکرد مجبور شدم اینو بزنم پس همش ازم نپرسید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🤣🤣🤣دیگه احتمالا تعطیلات عید زایمان میکرد 🤣🤣کلی وقت هم داشت برای تاپیک زدن

وای ارهههه😂😂😂😂😂😂😂

خانوم عباس آقا نیستم هرچی میزدم قبول نمیکرد مجبور شدم اینو بزنم پس همش ازم نپرسید 

😑😑😑😑😑😑😑😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣واییییییفقط اول تاپیک که گفته بعدش باید ازم معذرت خواهی کنین

خداااااااااااا😑😑😂😂

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

وای من این تاپیکو ندیده بودم اونزمان ولی بنظرت واقعا مادرش بود منک میگم خودش بود فهمید لو رفته خاست ...

اون خیلی طبیعی نقش بازی کرد چند ماه همه درگیر بودن 

کسی هم بهش شک نکرد 

تا اینکه اینجوری خودش رو لو داد 

چون می‌گفت همسرم طلبه هست واسه همون خواست بگه ما نماز شب میخونیم ولی چون مجرد بود در جریان نبود آدم بعد سقط یا زایمان خونریزی داره 😅😅😅 

دیگه تو همون تاپیک همه فهمیدن 

چند روزی گم و گور شد 

بعد یکی تاپیک زد که مادرش هستم دخترم پشیمونه از کارش حلالش کنید 

ممکنه هم خودش باشه شایدم واقعا مادرش 

حرف آدم دروغگو رو اگر صدتا راست هم بگه کسی باور نمیکنه