2777
2789
اینو مطمعن نیستم ولی تاپیکاش یه حوریه ولی راز_مامانییی اعتراف کرد تاپیکاش دروغ بوده 😑همون که می‌گفت ...

تاپیکش ترکیده؟ یا جای دیگه اعتراف کرده

چون اصن تو تاپیکاش همچین چیزی نیست

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چن نفری دیدم گرفتن برام تو روبیکا از همینجا درخواست دادناما باز دوس دارم بیشتر بگیرم قلبم آروم نمیگی ...

😂😂موفق باشی گلم 

گرچه در ظاهر از تو بی خبرم. ❤️❤️ ولی جز تو هیچ کس نیست در نظرم❤️❤️.                                                                        خورشیدصفات است نمی‌گویم کی ❣️موزون حرکات است نمی‌گویم کی❣️تا در دهن خلق نیفتد نامش❣️حلوای نبات است نمی‌گویم کی❣️

اینو مطمعن نیستم ولی تاپیکاش یه حوریه ولی راز_مامانییی اعتراف کرد تاپیکاش دروغ بوده 😑همون که می‌گفت ...

چییییییییی؟ ؟؟؟؟؟ همونی ک همش میگفت دوقلو باردارم و تاپیکزده بود جاریم بهم گفت بچت بمیره  ولی من الان ی بچه دارم و دقلو هم باردارم ولی جازیم بچه دار نشد اون دروغ گفت؟دیگ نمیتوتم چیزیو اینجا باور کنم 

خانوم عباس آقا نیستم هرچی میزدم قبول نمیکرد مجبور شدم اینو بزنم پس همش ازم نپرسید 

تاپیکش ترکیده؟ یا جای دیگه اعتراف کردهچون اصن تو تاپیکاش همچین چیزی نیست

نمیدونم ترکیده یا نه 

تاپیکی که نوشته بهم تهمت زدن و عکس سونو گذاشت 

سونو نتی بود دید دستش رو شده گفت ۱۴ سالشه و دانش آموز 

الان تو کاربریش زده ۱۴ ساله دانش آموز 😅

کلا تاپیکاش فضاییهاکثرشونم آخرش میترکهیبار تاپیک زده بود 750 میلیون پول دیزاینر دادیمیا یبار میگفت ش ...

عهههه این تاپیکو اون زده بود😆😆😆همون موقع فهمیدم فیکه

گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود...🥰
چییییییییی؟ ؟؟؟؟؟ همونی ک همش میگفت دوقلو باردارم و تاپیکزده بود جاریم بهم گفت بچت بمیره ولی من الا ...

اره همون. که میگفت باردارم ولی دانشگاه هم باید برم. پرستار مبخام بگیرم

🥲بعد از دو سال و نیم منو تنها گذاشت.

هیچ اون تعلیق قطعیه باهاش خداحافظی کن

آخه اصلا چیزی نگفتم و کاری نکردم فقط یه نفر بود بدش اومد از حرفم گفت تعلیقت میکنم بعدازظهر اومدم دیدم تعلیق شدم تاپیک زده بود یه مشت چرندیات و دروغ گفته بود نی نی یارم بدون مدرک و اسکرین شات و... تعلیق کرده بود

گرچه در ظاهر از تو بی خبرم. ❤️❤️ ولی جز تو هیچ کس نیست در نظرم❤️❤️.                                                                        خورشیدصفات است نمی‌گویم کی ❣️موزون حرکات است نمی‌گویم کی❣️تا در دهن خلق نیفتد نامش❣️حلوای نبات است نمی‌گویم کی❣️