2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این تاپیک جاری رو نمیدونم ندیدم ولی می‌گفت دانشجو هست رشته حقوق اسم دخترم پرنسا اسم بگین بهش بیاد بر ...

😂😂😂هعی خدا اینا مشکل و عقده دارن  باور کن وگرنه مگه دوقلو باردار بودن و خونه ۳خوابه جزو پولداری یا کلاسع؟

خانوم عباس آقا نیستم هرچی میزدم قبول نمیکرد مجبور شدم اینو بزنم پس همش ازم نپرسید 

عجب ادمای بیکاری هستن مثلا دروغ بگن ک دوقلو بارداره یا میخاد پرستار بگیره چی بهش میرسه؟کل تابستون و ...

متحول نشد دستش رو شد 

عکس سونو نتی گذاشت مچش رو گرفتن 

وگرنه تا بدنیا اومدن نی نی هاش تاپیک میزد 

متحول نشد دستش رو شد عکس سونو نتی گذاشت مچش رو گرفتن وگرنه تا بدنیا اومدن نی نی هاش تاپیک میزد

وای نی نی های تو ذهنش😶😂دم بچها گرم مچشو گرفتن حذاقل

خانوم عباس آقا نیستم هرچی میزدم قبول نمیکرد مجبور شدم اینو بزنم پس همش ازم نپرسید 

جالبه برا تاپیک طناز،یه کاربر تاپیک زد که من میشناسمش و قضاوتش نکنید.همه گفتن کاربری دوم طنازی.

فکر کنید در طول شبانه روز دختربچه‌ها،پسر بچه‌ها،مردها،حتی خیلی از خانومها میان تاپیکی میزنن که مطمئنن موضوعش برا نی نی سایتیها جذابه،همه با شور و حرارت توش شرکت میکنن،حتی دعوا میکنن با هم و اون کاربر پشت سیستم به ریش همه می‌خنده.

هیچوقت حرف کسی رو اینجا باور نکنید،حتی حتی اگه عکس گذاشت.

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم😍امام زمانم،اگر مرگ‌ به سراغم آمد و هنوز یکدیگر را ندیده بودیم،فراموش نکن من خیلی دیدنت را آرزو میکردم🥹🌸وقتی غبار فتنه نشست/رحمی مباد بر ستم مزدور جیره خوار کنید👊💪 امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️❤️❤️،یادمان باشد که ما خون داده‌ایم🇮🇷یک بیابان مرد مجنون داده‌ایم🇮🇷یادمان باشد پیام آفتاب🇮🇷دست نااهلان نیفتد انقلاب🇮🇷

باید اینایی که تاپیک دروغ میزننو وسط ساید دار بزنن تا درس عبرتی بشه واسه هرکی که حوصلش سر میره

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

😂😂😂هعی خدا اینا مشکل و عقده دارن باور کن وگرنه مگه دوقلو باردار بودن و خونه ۳خوابه جزو پولداری ی ...

همون جز عقده چیزی نیست 

دو سال پیش تو کرونا هم یکی تاپیک میزد دوقلو باردارم بعد شیش هفت ماهگی گفت کرونا گرفتیم منم شوهرم 

حالم بده با موتور رفتیم بیمارستان دچار مسمومیت بارداری شدم بچه هام از دست رفت 

چقدر همه همدردی 

گفت چون کرونا داریم اومدیم مسافرخونه خونه پدرو مادرامون نرفتیم که اونا نگیرن 

همه باز دلداری دادن 

تا اینکه گفت آره من برای اینکه آروم بشم شبا نماز شب میخونم 😑😑دیگه اینجا فهمیدن همه دروغ میگه عوضی 

آخه کی با خونریزی نماز شب میخونه 

چند روز بعد هم مادرش تاپیک زد گفت دخترم همه رو دروغ گفته 

جالبه برا تاپیک طناز،یه کاربر تاپیک زد که من میشناسمش و قضاوتش نکنید.همه گفتن کاربری دوم طنازی.فکر ک ...

اون کاربری هم که عکس سونو دوقلو گذاشت

از گوگل دانلود کرده بود و لو رفت

حتی به عکسا هم نمیشه اطمینان کرد😐

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

همون که گفت فامیل دورشم😂😂😂😆

دقیقا👍

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم😍امام زمانم،اگر مرگ‌ به سراغم آمد و هنوز یکدیگر را ندیده بودیم،فراموش نکن من خیلی دیدنت را آرزو میکردم🥹🌸وقتی غبار فتنه نشست/رحمی مباد بر ستم مزدور جیره خوار کنید👊💪 امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️❤️❤️،یادمان باشد که ما خون داده‌ایم🇮🇷یک بیابان مرد مجنون داده‌ایم🇮🇷یادمان باشد پیام آفتاب🇮🇷دست نااهلان نیفتد انقلاب🇮🇷

اون کاربری هم که عکس سونو دوقلو گذاشتاز گوگل دانلود کرده بود و لو رفتحتی به عکسا هم نمیشه اطمینان کر ...

عکس چهره هم فیک میزارن

یا با فتولب عکس میزارن،میگن خود واقعیمون هست.