دارم میرم تو ۵ماه بارداری و چون قبلش اضافه وزن داشتم الانم اضافه کردم چاق شدم بعد زایمان چند ماه بعدش میتونم رژیم و ورزش داشته باشم .؟
کیا مثل من باردارن و تپلن؟🥲
بی بی چکم در تاریخ ۱۴۰۳/۴/۳۰ مثبت شد😘الهی شکرت بعد از یکسال انتظار😍۱۴۰۳/۵/۸ صدا قلب کوچولوشو شنیدم🤩😋۱۴۰۳/۶/۱۳ NT احتمال پسر داد🤗🤲💙مراقب مسافر کوچولوم باش خدای مهربونم😍☺1403/۷/۱۸ آنومالی سالم بود و خدا بهم یه پسر کوچولوی ناز داده👦💙💋خدایا بابت همه چیز ممنونم🤲😍💙
اینقده پسرم اذیت میکنه و زحمت داره که نمیتونم رژیم بگیرم
کلا ارادم رو از دست دادم
۸۳ بودم شدم ۶۸
ولی چاقم باز
مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫 👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی سِز(سزارین) آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی کنجد😱دوزپسر😟خودم پز به ما چه،به توچهمن توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓
تو مدت شیردهی احتمال اینکه لاغر شی هست. اگر نشدی صبر کن از ۶ ماهگی بچه ت که غذای کمکی رو میتونه بخوره زیر نظر متخصص رژیم بگیر
من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدانیا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "
من تپل موندم الان ۸ماههاینقده پسرم اذیت میکنه و زحمت داره که نمیتونم رژیم بگیرمکلا ارادم رو از دست د ...
من قدم بلنده وزن ۷۵ برام عالیه
۷۸ بودم یهو رژیم ورزش ول کردم الانم که باردارم شدم ۱۰۳
بی بی چکم در تاریخ ۱۴۰۳/۴/۳۰ مثبت شد😘الهی شکرت بعد از یکسال انتظار😍۱۴۰۳/۵/۸ صدا قلب کوچولوشو شنیدم🤩😋۱۴۰۳/۶/۱۳ NT احتمال پسر داد🤗🤲💙مراقب مسافر کوچولوم باش خدای مهربونم😍☺1403/۷/۱۸ آنومالی سالم بود و خدا بهم یه پسر کوچولوی ناز داده👦💙💋خدایا بابت همه چیز ممنونم🤲😍💙
تو مدت شیردهی احتمال اینکه لاغر شی هست. اگر نشدی صبر کن از ۶ ماهگی بچه ت که غذای کمکی رو میتونه بخور ...
خدا کنه تا اون موقع نترکم😂
شیر بدی و غدات معمولی باشه لاغر مبشی ولی زمان میبره من بعد ۸ ماه برگشتم ب وزن قبلمرژیم بگیری شیرت خش ...
رژیم خیلی سخت که نه
سالمخوری و ورزش
نمیترکی متعادل غدا بخور فک نکن هر چی بیشتر بخوری برای بچه خوبه سعی کن حتما ویتامیناتو بخوری بچه از ب ...
نه بطور مفرط که اصلا غذا نمیخورم
صبحونه میان وعده ناهار شام
باید هله هوله نخورمممم🤧
شیر بدی و شیرینی جات کم کنی خود بخود خیلی لاغر میکنی من سر شش ماه از وزن قبلمپایین تر امدم نگراننب ...
به امید خدا انشالله بعد زایمان
عه نباید انقدر نباید وزنت برع بالا چون ماه ۷ و که رد کنی هفته ای ۲۵۰گرم اضافه میکنی خیلی یه دفعه چاق ...
از اول بارداری تا الان فقط حدود ۴ کیلو اضافه کردم