دوستام از وقتی فهمیدن من باردارم ولم کردن 😞😞😞 دیگه نه تو دورهمیا منو شرکت میدن نه بیرون میرن به من میگن تو اینستا عکس از خوشحالیاشون میذارن منم یکساعت میشینم گریه میکنم اخه از دبیرستان باهم بودیم 😔 من هر خوبی از دستم بر میومد همیشه براشون کردم ولی نمیدونم این چه جوابی بود بهم دادن...خیلی سخته واسه منی که به یه گلدون تو خونم بعد دوروز عادت میکنم حالا بیام دوستای قدیمیمو فراموش کنم ...مگه بارداری من جرمه😔هرچی با خودم فکر میکنم که نکنه یه جای کار حرفی شاید زده باشم که ناراحت شدن ولی با خودم فکر میکنم میبینم نه من جز خوبی کاری نکردم جز سادگیم چیزی بلد نیستم ای خدا 😞😞😞
اون کدوم کشوریه که ۸۵میلیون جمعیت داره و بلا استثنا همشون واسه هم متاسفتن؟ نمیدونید؟؟؟😕. واقعا براتون متاسفم 😂😂😂
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
منم از وقتی نامزد کردم بهم پیام نمیدن میرن خوش گذرونی بهم نمیگن خیلی ناراحت میشم دارن خودشونو از چشم میندازن من الان ۱۸سالمه از کلاس اول باهاشون دوست بودمم خیلیم دوسشون دارم نمیتونم بدون اونا زندگی کنم