2777
2789
عنوان

چقدر تنهام...

| مشاهده متن کامل بحث + 768 بازدید | 46 پست
منم از وقتی نامزد کردم بهم پیام نمیدن میرن خوش گذرونی بهم نمیگن خیلی ناراحت میشم دارن خودشونو از چشم ...

حسو‌حالتو خیلی خوب میفهمم

اون کدوم کشوریه که ۸۵میلیون جمعیت داره و بلا استثنا همشون واسه هم متاسفتن؟   نمیدونید؟؟؟😕.     واقعا براتون متاسفم 😂😂😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببين ماهم گروهه دوستيمون كلاهركي باردارشديازايمان كردتازماني كه بچش ازآبوگِل درنيومدكاري نداريم بعدتاوقتي كه خودش ميومدطرفمون وازمون ميخاست من خودمم وقتي باردارشدموبچه كوچيك داشتم بچه هاباخودشون فكرميكردن حتمانميرموبهم نميگفتن تااينكه خودم ميگفتم كه مثلااگه خاستيدجايي بريدمنم ميام و...

دوستات مجردن یا متاهل؟اگه مجردن اصلا خواه ناخواه ازدواج فاصله مینداره تا حدودی

مجردن همشون 

اون کدوم کشوریه که ۸۵میلیون جمعیت داره و بلا استثنا همشون واسه هم متاسفتن؟   نمیدونید؟؟؟😕.     واقعا براتون متاسفم 😂😂😂

میدونی خانواده هاشون فهمیدن دیگه کاملا از عملیات و اینا سرت میشه که باردار شدی😂😂😂

گفتن مجردا باهات نچرخن چشمو گوششون بازنشه😂😂😂😂

مورِه میبینی که شر و با صفایُم؟بچِه محله امام رضایُم.  زلزلیُم،حادثِیُم،بلایُم !!! بِچِه محله امام رضایُم
خیلی باید رو خودم کار کنم من خیلی دوسشون داشتم حتی از خواهرم بیشتر بهشون رسیدگی میکردم

انشالا ک هرچی صلاحته برات پیش بیاد و ته دلت ب ارامش برسی خواهر

بعدتو تکه ی قلبم به کسی جفت نشد،عشق ان چیز قشنگی که پدر گفت نشد

شاید بخاطر راحتی خودتونه، به هر حال آدم باردار محدودیت داره زود خسته میشه هر چیزی رو نمیتونه بخوره

دنیای مجردا و متاهلا واقعا متفاوته 

"عاقل" فقط اونی که هیچوقت وقتشو تو این سایت هدر نداد! / یه استادی داشتیم که ‏میگفت هر وقت هر جا به مشکلی برخوردید دنبال مقصر نگردید؛ مقصرش منم! ‏بگردید دنبال راه حل ✋
من که همیشه میگم بش... تو رفیق بره والا بخدا رفیق فقط مال دوران خوشیه ،توسختیا هیچکدومشون نمیخوانت ...

کاش زودتر به این نتیجه میرسیدم اونارو از مادر خواهرم نزدیکتر میدونستم

خوب پس بذار اونا ناراحت باشن شاید بخاطر موقعیت الان تو بهت حسودی میکنن دوست کیلویی چند بیخیال شوه ...

اره دیگه الان فقط دلم به همینا خوشه وگرنه دق میکردم 

چند سالته استارتر؟ 

۲۲

کاش زودتر به این نتیجه میرسیدم اونارو از مادر خواهرم نزدیکتر میدونستم

منم رفیقم تو اوج سختی یهو کلا گمو گور شد ولم کرد، مدرسه چیه ما باهم تو یه اپارتمان بزرگ شدیم،دبستان راهنمایی دبیرستان یه مدرسه بودیم...

دیگه ازاون موقع باهیچکسی زیاد صمیمی نمیشم 

ازهمه زده شدم😒

مورِه میبینی که شر و با صفایُم؟بچِه محله امام رضایُم.  زلزلیُم،حادثِیُم،بلایُم !!! بِچِه محله امام رضایُم
ممکن هست جوگیر شدی همش از مامان شدن و‌حاملگی اینا گفتی فرار‌کردن😁

نه بابا هروقت باهاشون بودم تو حال هوای مجردیم شوخیامون بودم دیگه شوهرو‌نی نی همه فراموش میشد باهاشون..

خب شما زنگ بزن بگو بچه ها برین یه طرفی ، یا دعوتشون کن خونه ات

بهشون زنگ زدم یکی جواب نداد یکی سرد جواب داد زود قطع کرد دیگه کم اوردم زار زار گریه کردم ..