2777
2789
عنوان

چقدر تنهام...

| مشاهده متن کامل بحث + 768 بازدید | 46 پست
میدونی خانواده هاشون فهمیدن دیگه کاملا از عملیات و اینا سرت میشه که باردار شدی😂😂😂 گفتن مجردا باه ...

چمیدونم هرجا هستن برای خودشون خوشو سالم باشن ...فقط دل من این وسط خیلی شکست خیلی دوسشون داشتم

اون کدوم کشوریه که ۸۵میلیون جمعیت داره و بلا استثنا همشون واسه هم متاسفتن؟   نمیدونید؟؟؟😕.     واقعا براتون متاسفم 😂😂😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخدا الانم دارم گریه میکنم براشون چقد نامردن نمیگن من مرده ام یا زنده 

خیلی سخته ...

اون کدوم کشوریه که ۸۵میلیون جمعیت داره و بلا استثنا همشون واسه هم متاسفتن؟   نمیدونید؟؟؟😕.     واقعا براتون متاسفم 😂😂😂
انشالا ک هرچی صلاحته برات پیش بیاد و ته دلت ب ارامش برسی خواهر

مرسی عزیزم❤️

شاید بخاطر راحتی خودتونه، به هر حال آدم باردار محدودیت داره زود خسته میشه هر چیزی رو نمیتونه بخوره ...

همیشه چ مجردی چ متاهلی چه حالا خودمو باهاشون تو همه شرایطم هماهنگ میکردم که اصلا فرقی احساس نکنن... نمیدونم انشاالله هرجا هستن خوش باشن من از خوشیشونم خوشم 

منم رفیقم تو اوج سختی یهو کلا گمو گور شد ولم کرد، مدرسه چیه ما باهم تو یه اپارتمان بزرگ شدیم،دبستان ...

حق داری دیگه ادم میترسه بلاخره دل ادم از سنگ که نیست میشکنه 

دوس موس کیلو چنده دوستت خدا وخانواده ت تواین دور و زمونه دوست واقعی زیاد معنا نداره

اره چقدر با شوهر بیچارم بحثم میشد سر دوستام همیشه میگفت اونی اخرش میمونه منم نه اونا من دیر فهمیدم حالا میگه دیدی کفتم...

وایسا یکی یکی متاخل میشن میان سمتت دوباره البته صمیمی ترین دوست من بهد از ازدواج و بچه دار شدن و حت ...

دوستیتون پایدار عزیزم قدرش بدون پنجتا دوست داشتم یکی تو‌نامزدی ولم کرد یکی بعد ازدواجم این سه تا هم که الان...

همیشه چ مجردی چ متاهلی چه حالا خودمو باهاشون تو همه شرایطم هماهنگ میکردم که اصلا فرقی احساس نکنن... ...

آخه من برعکسشو زیاد دیدم دوستایی که ازدواج میکنن سریع رابطه شونو کم میکنن بعد یه مدت تنها میشن میان سراغ اکیپ مجردی کسی تحویل شون نمیگیره.

کلا توی دوستی اگه کسی بخاطر تنهایی و رفع نیاز بمونه میذارنش کنار، ممکنم هست دوستاتون دچار سوءتفاهم شده باشن. در هر صورت آدمای مجرد وقت و بی وقت از هم خبر میگیرن توقع ارتباط زیاد دارن. با دوستای متاهل بیشتر به خودت خوش میگذره و درک متقابل بیشتره.

"عاقل" فقط اونی که هیچوقت وقتشو تو این سایت هدر نداد! / یه استادی داشتیم که ‏میگفت هر وقت هر جا به مشکلی برخوردید دنبال مقصر نگردید؛ مقصرش منم! ‏بگردید دنبال راه حل ✋
آخه من برعکسشو زیاد دیدم دوستایی که ازدواج میکنن سریع رابطه شونو کم میکنن بعد یه مدت تنها میشن میان ...

من خیلی دوسشون داشتم اصلا نمیگفتم اینا دوستمن میگفتم اینا خواهرمن با عشقشون دوست پسرشون لنگ جا قرار بودن من کمکشون بودم بینشون دعوا میشد من کمکشون بودم تو شخصی ترین مسائل زندگیشون کمکشون بودم لباس میخواستن پول میخواستن من کمکشون بودم نمیگفتم اینا دوستمن میگفتم خواهرمن وظیفه دارم کمکشون کنم ...بیشتر دور همیا تو خونه من بود ...چمیدونم هرجا هستن خوش باشن برام کافیه...

من خیلی دوسشون داشتم اصلا نمیگفتم اینا دوستمن میگفتم اینا خواهرمن با عشقشون دوست پسرشون لنگ جا قرار ...

اگه اینطوریه بعد یه مدت میان چون نفع میبرن

ولی این مدل دوستیا ارزش نداره. بهتر که با آدمای بامعرفت باشی

"عاقل" فقط اونی که هیچوقت وقتشو تو این سایت هدر نداد! / یه استادی داشتیم که ‏میگفت هر وقت هر جا به مشکلی برخوردید دنبال مقصر نگردید؛ مقصرش منم! ‏بگردید دنبال راه حل ✋