2777
2789
عنوان

کسی که قبلا دوسش داشتم فوت کرده 😔

203 بازدید | 13 پست

یک هفته س فوت کرده اما فکرش یه لحظه از ذهنم بیرون نمیره انگار این همه مدت تظاهر میکردم که دیگ حسی بهش ندارم اما وقتی فهمیدم دنیا رو سرم خراب شده نمیتونم هیچکار کنم عذاب وجدان گرفتم  همش میگم کاش منم زودتر بمیرم 😔کسی شرایط مثل من داشته 

⛔️درخواست دوستی ندین مخصوصا اقایون درتاپیکام شرکت نکنید به نی نی یار اطلاع میدم.  خدایا تو بساز تو بسازی قشنگ تره ❤️یا اباعبداالله حسین ❤️
واقعا سخته

خیلی فکرشو نمیکردم ی روز اینحوری شم

⛔️درخواست دوستی ندین مخصوصا اقایون درتاپیکام شرکت نکنید به نی نی یار اطلاع میدم.  خدایا تو بساز تو بسازی قشنگ تره ❤️یا اباعبداالله حسین ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روحش شاد براش سوگواری کن تا آروم بشی ولی حواست باشه از زندگی نیوفتی

الان یک هفتس حالم خیلی بده شرایطی پیش نمیاد بشینم گریه کنم همه فهمیدن چقد حالم بدع

خیلی فکرشو نمیکردم ی روز اینحوری شم

ببین من اصلا کسیو دوست نداشتم پلی بوده کسایی که دوستم داشتن که اوکی نشدم 

حتی تصور میکنم اونا فوت کنن یجوری میشم خدا بهت صبر بده یاسین پخش کن صوتی آرومت میکنه

برای شفای خواهر دوقلوی معلولم صلوات بفرستی ممنون میشم💖

سر خودتون رو گرم کنید طبیعیه ناراحتی

باورت نمیشه بگم ی هفتس حتی یک لحظه از ذهنم بیرون نرفته ۲۴ ساعتع جلو چشمه هرشب خابشو میبینم

ببین من اصلا کسیو دوست نداشتم پلی بوده کسایی که دوستم داشتن که اوکی نشدم حتی تصور میکنم اونا فوت کنن ...

😔😔😔

باورت نمیشه بگم ی هفتس حتی یک لحظه از ذهنم بیرون نرفته ۲۴ ساعتع جلو چشمه هرشب خابشو میبینم

میفهمم خودتو داغون نکن 

کمک خواستی درد دل خواستی به دوتا گوش نیاز داشتی خلاصهـ هرچی که بود میتونستم کمکت کنم درخواست بدهـ زیبا 😍❤️
عزیزم چقدر بد 😕خدا بهتون صبر بده

قربونت عزیزم اینکه حتی با کسی نشه راجبشم حرف بزنی سخته 

میفهمم خودتو داغون نکن

ممنون مهربون