2777
2789
عنوان

شوهرم خسیسه

302 بازدید | 30 پست

سلام شوهرم  کارمنده و  نمیدونم حقوقش کلا چقدره اما از این ور‌و اون ور شنیدم ک  حداقل بیست میلیون باید باشه اما ب من ماهانه  یک میلیون میده و  واقعا از این وضعیت اذیتم  اخه  یه ماه بخوای با یه میلیون  سر کنی   اصلا شدنی نیست بچه ام هم   میره مدرسه  نمیدونم از چه طریقی میتونم توی فشار بزارمش یا سر از کارش  دربیارم  ببینم  برای  چی داره همه حقوقشو خرج میکنه  

چی پیشنهاد میدید    دادگاه میتونه کمکم کنه چون توی نت خوندم نفقه یه زن دیپلم  یک  میلیون و نیمه   

فرزند من به دنیا اومد .   خدایا شادی بچه دار شدن سهم همه ماست . تورو به عظمتت قسم  دامن همه منتظران رو سبز کن .   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدایی بلد نیستید راه حل بدید الکی پست درج نکنید واقعا  نیاز ب کمک  دارم   کسی میتونه کمک کنه 

فرزند من به دنیا اومد .   خدایا شادی بچه دار شدن سهم همه ماست . تورو به عظمتت قسم  دامن همه منتظران رو سبز کن .   

اگه بلد نیستید راه حل بدید   پست الکی درج نکنید   واقعا نیاز ب کمک دارم    

خودم ک گفتم نمیدونم با پولش  چکار میکنه  

بعدم هنوزم ک شکایت نکردم ک   میگم  از این شرایط ناراحتم چه پیشنهادی دارید