2777
2789
سلام خانمی پس از هر سختی با صبر و استقامت و توکل آسانی هست.لعنت کن شیطان رو خودکشی چیه یک راست جهنم ...

دیه نا ندارم اصلا

بع تهش رسیدم

هر چه قدر هم زار میزنم خدا گشایش نمیفرسته 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دنیا ارزشی ندارد چون جای گذره.جای کاشت هستش‌.سی چهل پنجاه سال دیگه که انسان از دنیا بره اونوقت موقع ...

اخه جانی برای کاشت ندارم

کسی که همش درگیر بدبختی ها باشه ذهنش پر از تشویش باشه چه جوری اون دنیاشو آباد کنه

کار خوب کردن هم نیاز به شرایط داره

واقعا درکت میکنم بدترین عداب اینه بخاطر بی سرپناهی مجبور باشی تحمل کنی

دقیقا بزرگترین درد دنیا لینه که جایی برای فرار نداشته باشی راه فرار باز باشه ولی مجبور باشی تو زندان بمونی

پس تو منو درک میکنی

اخه جانی برای کاشت ندارمکسی که همش درگیر بدبختی ها باشه ذهنش پر از تشویش باشه چه جوری اون دنیاشو آبا ...

شما هر کاری که میکنی میتونی به قصد قربت انجام بدی و. بشه عبادت.

حتی آب خوردن.

من آب میخورم که رفع تشنگی بشه تا بتونم اینجا مثلاً پاسخ شما رو بدم و معلومات دیگران زیاد کنم.

شمام همینجور.همین پرسش و پاسخ از بهترین عبادات هست.

الان ما در جلسه علمی هستیم و پای منبر هستیم .

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

شما هر کاری که میکنی میتونی به قصد قربت انجام بدی و. بشه عبادت.حتی آب خوردن.من آب میخورم که رفع تشنگ ...

آخه من خوشبختی در این دنیا رو هم میخوام

ینی هر دو دنیا رو میخوام

آخه من خوشبختی در این دنیا رو هم میخوامینی هر دو دنیا رو میخوام

دنیا یعنی همینجا .اونور میشه برزخ و قیامت و آخرت..

خدا کسانی رو که باعث و باانی بدبختی شما شدن رو عذاب می‌کنه.

تا جایی که میشه تلاش کن و دعا کن نشد هم ضرر نکردی 

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

دنیا یعنی همینجا .اونور میشه برزخ و قیامت و آخرت..خدا کسانی رو که باعث و باانی بدبختی شما شدن رو عذا ...

حتی پدر و مادر ؟

تا جایی که من تو روایات و اینا دیدم گفتن حتی اگر پدر مادر ظلم هم کنه باز اشکال نداره و اینا

مثلا پدر اگر دخترش و بکشه اعدام نمیشه

حتی پدر و مادر ؟تا جایی که من تو روایات و اینا دیدم گفتن حتی اگر پدر مادر ظلم هم کنه باز اشکال نداره ...

بله حتی پدر و مادر .

و خیر اشتباه میکنید.ظلم توسط هر کسی باشه مورد عذاب میشه.منتها حق والدین از حق اولاد خیلی بیشتره .

قتل هم خیر همچین چیزی نیست .

بله حتی پدر و مادر .و خیر اشتباه میکنید.ظلم توسط هر کسی باشه مورد عذاب میشه.منتها حق والدین از حق او ...

من که عاقشون کردم

مخصوصا مادر 

تا ابد بسوزن

زندگی منو نابود کردن چیزی ازم باقی نمونده😭😭😭😭