2777
2789
چیو

یکیو مثال بزن که عذاب نکشیده تو دنیا

<<…کارما‌آدرس‌همتونو‌داره‌مراقب‌رفتارهاتون‌باشید…>>                                                                                                 من به آرزوهام قول رسیدن دادم.....به گوش همه‌یه‌روزی میرسه فریادم......من فقط یبار به دنیا میام...... میخوام که جوری زندگی کنم که خودم دوست دارم...💫❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا اوضاعم خیلی بده از دنیا سیر شدمبرا مرگ دارم له له میزنمتو مشکلت چیه

من پولمونو خوردن ورشکستگیه شوهرم 

بعدم بی پول تو حیاطه مادرشوهر هر روز یه تشر سرمون میرن 

نمیدونم شاید خواست خدا بود همسرم باور نمیکنه اینا خانوادشن که تو فقر اون روشونو دید 

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.

سلام خانمی 

پس از هر سختی با صبر و استقامت و توکل آسانی هست.

لعنت کن شیطان رو خودکشی چیه 

یک راست جهنم اصلی و عذایهایی که آرزو میکنی برگردی همین دنیا چون قتل نفس گناهی نابخشودنیه.

مشکلاتو همه دارن مهم اینه جقدر خودساخته باشیتوسل به امام زمان عج کن.

همسایه کریمه اهل بیت ع.

بنظرمن همه ادما تو یه دورانی سختی کشیدن و حس کردن تو جهنمن

الهی شکر🙏🙏 من معجزه خدا را دیده ام.. گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود..  الهی شکر بخاطر همه نعمت هات🙏🙏🙏
من پولمونو خوردن ورشکستگیه شوهرم بعدم بی پول تو حیاطه مادرشوهر هر روز یه تشر سرمون میرن نمیدونم شاید ...

منم از شر پدر و مادر سمی به این روز افتادم 

خونمو کردن تو شیشه

جسمم مثل ۷۰ ساله هاس فرسوده و پژمرده 

ربطشو متوجه نشدممن زجر کش شدمدیگه مغزم و قلبم کند شده

دنیا ارزشی ندارد چون جای گذره.جای کاشت هستش‌.

سی چهل پنجاه سال دیگه که انسان از دنیا بره اونوقت موقع برداشت و راحتی میرسه.

و اعمالشو به چهره حقیقی و اصلی میبینه و از اعمال خوبش لذت میبینه

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

منم از شر پدر و مادر سمی به این روز افتادم خونمو کردن تو شیشهجسمم مثل ۷۰ ساله هاس فرسوده و پژمرده

واقعا درکت میکنم 

بدترین عداب اینه بخاطر بی سرپناهی مجبور باشی تحمل کنی

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.