شوهرای شمام همینن؟ فامیلای من و فامیلای خودشو دیشب برد رستوران گفت به مناسبت بارداریم حدودا ۸ میلیون پول غذا شد ۳۰ نفر بودن حدودا🤣🤕الان میگم کاش همونو واسه بچه ها خرید میکردیم شوهر منکه یهو جو میگیرتش کسی حریفش نمیشه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
همین الان بزار تو درحدی نیستی کهمن بخوام باهات کل کل کنم فقط اومدمبگم انقده تاپیک فیک نزن
قبول کن صبح بذاره تواون کاربریشو 1ماهه قراره برامن بذاره
لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدمها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖
خب پس گرون هم نبوده که تو خرج افتاده باشه برای سی نفر هشت تومن!!!
نمیدونم کجایید و چی دادید ولی مشهد رستوران خوب با هزینه سرویس که معمولا نفری ۹۰ تا ۱۵۰ هزارتومنه ک شامل دسر و سالاد و نوشیدنی میشه برای سی نفر حداقل بالای ۱۲ـ۱۳ میلیون میشد اونم غذای ساده مثل جوجه یا مرغ ..
🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎 اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗
تورو خدا دگه باردارنشی وگرنه ور شکست میشین با این مهمونی دادنش 😂
😆😆😆
🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎 اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗