2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی ضعیفه چکارش کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1582 بازدید | 55 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فک کردم لاغره

🤣🤣🤣🤣فک کردم  توسری خوره 

خیلی دلم میخاد داد بزنم و بگم هرچقدم مرد باشی  مرد خوشبخت کردن یه زن نیستی  .......عجیبه حاظریم خوشبخت نباشیم اما کنار کسی باشیم ک دوستش داریم ........💔💔💔💔 ....کاش اونجوری که دوست داشتم دوسم داشتی .....        تاابد    ((معذرت میخام  دختر نداشته ای ک نشد ب دنیا بیارمت  تا ابد تو حسرتتم و روزی هزار بار خودمو لعنت میفرستم بخاطر انتخابم 💔 ))

بین مردای نسل جدید مشکل رابطه خیلی زیاد شده چرا همه مینالن

چون تو کوچه و خیابون بس که زن خوشگل میبینن حسشون یواش یواش حالی میشه دیگه به زن خودشون که میرسن، خالی از حس شدن

💜💜💜  لایک ممنوع  💜💜💜

لخت مادر زادم جلوش بگردم یخه یخه دوساعت هم باهاش ور برم بازم همونه به روی خودشم نمیاره😐😑

😐😐😐😐😐کجا بودی الان فهمیدی .....والا من کم مونده بود مث جم توی با دوتا بچه برم خونه شوهر ....این مدلشم هس مگ  مرد اینقد بی بخار 

خیلی دلم میخاد داد بزنم و بگم هرچقدم مرد باشی  مرد خوشبخت کردن یه زن نیستی  .......عجیبه حاظریم خوشبخت نباشیم اما کنار کسی باشیم ک دوستش داریم ........💔💔💔💔 ....کاش اونجوری که دوست داشتم دوسم داشتی .....        تاابد    ((معذرت میخام  دختر نداشته ای ک نشد ب دنیا بیارمت  تا ابد تو حسرتتم و روزی هزار بار خودمو لعنت میفرستم بخاطر انتخابم 💔 ))