2777
2789
ممنونم .امیدوارم از توام مثبت بشه .ان شاءالله

عزيزم مبارکت باشه. ..منم امروز که دو روز تاخير پري دارم خط سفيد واضح افتاد. ..17 ام موعدم بود زدم يه هاله صورتي کمرنگ با دو ساعت تاخير افتاد امروزم که سفيد ،چقدر قابل اطمينانه ؟؟؟؟؟😢

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنونم .امیدوارم از توام مثبت بشه .ان شاءالله

سلام خانومی هستی؟؟؟

من امروز بی بی زدم منفی بود بعد چن ساعت دیدم یه هاله خییلی کمرنگ داره دوباره الانم دووم نیاوردم یکی دیگه زدم یه هاله سفید داره امیدوار باشم یعنی

💖

سلام 

من دیشب بی بی زدم یه خط سفید افتاد یعنی امیدوارباشم یانه😔

سلام تمام احساسم….نميدونم دختري يا پسر … ميدونم يه فرشته اي و تو اوج آسمونها زندگي ميکني … دستاي گرم کسي رو سرته که من هر وقت کم ميارم بهش پناه ميبرم…تو پيش خدايي هستي که من تو رو از خودش خواستم و ازش ميخوام بهم اعتماد کنه و بدونه ازت خوب مراقبت ميکنم .. برام فرق نداره که پسري يا دختر من فقط ميخوام با نگاه کردن به صورت نازت آروم شم .. ميخوام دستاي کوچولوت رو ببوسمو صورت قشنگت رو ناز کنم… نميدوني با اومدنت چقدرشادمون ميکني …ما خيلي درباره ي تو حرف ميزنيم … وقتي از تو ميگيم غرق شادي و عشق ميشيم…ميدونم از خدا دل کندن سخته اما خواهش ميکنم زودتر بيا .. دوست دارم تو وجودم حست کنم … دوست دارم صداي قلبت رو بشنوم …بيا من خيلي منتظرتم …من عاشقانه صبر ميکنم تا تو آماده ي سفر بشي و بياي پيش ما … پيش پدر و مادري که نديده عاشقتن .. خدايا من هر چي تو زندگي دارم از تو دارم ازت خواهش ميکنم کوچولوي منم بهم هديه بده ..  خدايا همه ي اونايي که ازت ني نيشون رو ميخوان بي جواب نذار..                                               دوبار سقط داشتم😔😔میشه با دل پاکتون برای مادرشدنم صلوات بفرستین                                        خداجونم هیچکسو با پاره تنش امتحان‌نکن حتی اگه اندازه یه کنجده........                                               خداجونم به من فرزندی عطا کن نه لایق من وبندگی ام که لایق خودبی مثالت وبخشندگی ات❤

سلام ببخشید دیر جواب دادم .بنظرم به هاله سفید میشه امیدوار بود.شما یه بی بی چک آک نگاه کن اصن هاله سفید نداره..حتی منفی م بشه شما هیچ نمیبینی حتی هاله سفید 

بی بی چک که زدم همو اول هاله سفید بود به موعد که رسید هاله صورتی شد 😊

پسرم ،تو را نذر نوکری حسین بن علی علیه السلام نمودم 😊

سلام خانومی خوبی؟؟؟

6 روز به پری مونده

بعد 15 روز از امپول ازاد سازیم بی بی چک امتحان با ادرار 3ساعته نه غلیظ

یه هاله سفید کم رنگ افتاد

کلی گریه کردم

میدونم اینماه قراره مامان بشم😍مامان یه بچه سالم و خوشگل و تپلی😍خدا جووون از الان بگممممم شککررررت❤🌹دیدین گفتم اینماه مامان میشممم خدایا هزار مرتبه شکرت❤❤۹۸/۸/۸ بی بی چکم مثبت شد خداجووون قربونت بررمممم🌹🌹🌹خدایا بابت همچی ممنونم ۹۹/۴/۴ دخترم صحیح و سالم اومد بغلم🥰
سلام خانومی خوبی؟؟؟ 6 روز به پری مونده بعد 15 روز از امپول ازاد سازیم بی بی چک امتحان با ادرار 3سا ...

سلام عزیزم قربونت😊

ان شاءالله که خیره 😊

منم اول هاله سفید دیدم و امیدوارشدم ان شاءالله که شمام بارداری😊

باردار بودی حتما خبر بده منم تو شادیت سهیم بشم 

پسرم ،تو را نذر نوکری حسین بن علی علیه السلام نمودم 😊
سلام عزیزم قربونت😊 ان شاءالله که خیره 😊 منم اول هاله سفید دیدم و امیدوارشدم ان شاءالله که شمام ب ...

چند پریودتون هاله سفید؟؟؟

میدونم اینماه قراره مامان بشم😍مامان یه بچه سالم و خوشگل و تپلی😍خدا جووون از الان بگممممم شککررررت❤🌹دیدین گفتم اینماه مامان میشممم خدایا هزار مرتبه شکرت❤❤۹۸/۸/۸ بی بی چکم مثبت شد خداجووون قربونت بررمممم🌹🌹🌹خدایا بابت همچی ممنونم ۹۹/۴/۴ دخترم صحیح و سالم اومد بغلم🥰
والا یادم نیس ولی یادمه خیلی زود زدم همیطوری الکی 

منم زدم یه هفته به پری سفید افتاد بعدم هااله خیلی ضعیفه صورتی شده همون سفید

والا یادم نیس ولی یادمه خیلی زود زدم همیطوری الکی