2777
2789
سلام دوستان ببخشید که میگم امروط رفتم دستشویی خودم خشک کردم ترشحم زیاد شد نسبت به روزای قبل و ترشحم ...

سلام ببین لانه گزینی ترشح نیستا ..لکه هستش 

پسرم ،تو را نذر نوکری حسین بن علی علیه السلام نمودم 😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فرزان فردا صبح یه بی بی دیگه بزن حتما .خبرشو بده به ما هم 😊

سلام عزیزم خوبی نمیدونم هستی جوابمو بدی یا ن من آی وی اف کردم امروز روز 9انتقالم بی بی گذاشتم یه خط سفید اومد که قشنگ دیده میشد ولی بعد نیم ساعت دیگه دیده نشد یعنی واقعا میشه به خط سفیدم اعتماد کرد فک کردم منفیه کلی گریه کردم بخدا

سلام عزیزم خوبی نمیدونم هستی جوابمو بدی یا ن من آی وی اف کردم امروز روز 9انتقالم بی بی گذاشتم یه خط ...

سلام گلم بنظرم مثبت میشه 😍😊

باور کن از منم اول با هاله سفید شروعشد بعد کم کم هاله افتاد بعد هاله م خط شد 😀

توکل ب خدا ان شاءالله که نتیجه خوب بوده😊

فریبا جان اینم بگم که اینجا یه عده ناامیدم کردن که هاله سفید الکیه و نمیدونم منفیه و غیره ولی بلطف خدا مثبت بود 😊الحمدلله رب العالمین

سلام گلم بنظرم مثبت میشه 😍😊 باور کن از منم اول با هاله سفید شروعشد بعد کم کم هاله افتاد بعد هاله ...

خدا از دهنت بشنوه عزیزم انشاالله نی نی کوچولوت سالم و سلامت بیاد بغلت عزیزم لطفا برا منم دعا کن

خدا از دهنت بشنوه عزیزم انشاالله نی نی کوچولوت سالم و سلامت بیاد بغلت عزیزم لطفا برا منم دعا کن

ان شاءالله .ممنون  عزیزم .چشم حتما 😊