2777
2789
عنوان

جمع شده بودیم خونه خالم😂

769 بازدید | 35 پست

پسرخالم اومد (خیلی بانمک و بی ادبه، لطفا اگه با ادب هستین ادامش و نخونین) 

گوشیش زنگ زد برداشته میگه: بگوز ببینم🤣

بعد پسرداییم میگه رفته بودم باشگاه فقط زیر بغل زدم

پسرخالم گفت: با ژیلت زدی؟ آخه من تغییری نمیبینم😂

به اون یکی پسر خالم میگه: خیلی خوش چسی ،عکست هم میزاری پروفایلت😂

من چای میگرفتم، برگشته میگه: این طوری کار کنی از فردا نیا😐😂

بعد پاشد بره، به پسرخاله هام میگه:

هفته بعد میرینمتون😐😂

تازه نیومدم، با یه کاربری دیگه تعلیقم...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

😂😂دهن سرویس

پسرخاله من وسط خیابون صدای خر در میاورد😑خیلی زشت بود ولی کلی خندیدیم🤣

خدایا‌شروع‌سخن‌نامِ‌توست‌  وجودم‌به‌هر‌لحظه‌آرامِ‌توست . . .💗زن‌اینده ممد‌هستم😍😂(ولی‌خب‌شما‌همون‌حال‌رو‌در‌نظر‌بگیرید)😂طرز‌حرف‌زدن‌شما‌نشانه‌شخصیت‌شماست‌،پس‌توهین‌نکن!🌱اگر‌امضامو‌میبینی‌برای‌رسیدن‌بهش‌برام‌صلوات‌بفرست.💙

پرروعه ک😂😂😐💔

تو روانشناسی یه اصطلاحی هست به اسم ambivalence :دو سو گرایی                            .         این دقیقا برای زمانیه که در حد تنفر از کسی ناراحتی یا حال نمیکنی با فکر و رفتار فعلیش ولی چون دوسش داری تحملش میکنی و میپذیری                                 .     مثل همونجا که حسین صفا نوشت: غمت غمگینم کرده اما دوستت دارم♡

😂😐یا داییم از عمد میگوزه هممون اعتراض می‌کنیم پسرخالم میکه ناز نفست وایسا شیشه عطر بیارم پر کن

خانواده مادری فساد میبارع‌🤣

خدایا‌شروع‌سخن‌نامِ‌توست‌  وجودم‌به‌هر‌لحظه‌آرامِ‌توست . . .💗زن‌اینده ممد‌هستم😍😂(ولی‌خب‌شما‌همون‌حال‌رو‌در‌نظر‌بگیرید)😂طرز‌حرف‌زدن‌شما‌نشانه‌شخصیت‌شماست‌،پس‌توهین‌نکن!🌱اگر‌امضامو‌میبینی‌برای‌رسیدن‌بهش‌برام‌صلوات‌بفرست.💙

من کلا پسرای فامیل شوخی میکنن ولی نه از این نوع 😂😂

مثلا میگن سلام کره ای یا از تهیونگ چخبر شنیدی bts مرده😐😂چرت میگن همش

یـه جا دیـدمـت  خیـلی قبـل شـایـد قبـل آفریـدنت              هـمه مـیـگن اشــتبـاه دیـدمــت🌈🖤