2777
2789
عنوان

بی علاقگی شوهر به زن

| مشاهده متن کامل بحث + 7036 بازدید | 89 پست

من عاشق شوهرمم خیلی دوسش دارم

ولی هر وقت دعوامون بشه میگم حیف که بچه وسطه فقط به خاطر بچه تحملت میکنم

شاید اونم همینجوری یه چیزی میگه 

از رو رفتارش باید بفهمی دوستت داره یا ن

اگه فقط موقع دعوا یه چیزی میگه در حالا عادی بهت توجه میکنه و حس میکنی دوستت داره

بیخیال حرفش باش

من موقع دعوا فقط واسه سوزوندن طرف حرف میزنم هیچکدوم از حرفام حرف دلم نیس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره ازدواجمون سنتی و با انتخاب مادرش بوده گفتم که وقتی بهم گفت هر کاری میکنم دوستت داشته باشم ولی نمیشه البته زمان عقد من میخاستم بهمش بزنم عقد رو اما با صرار نزاشت البته ناگفته نماند بعضی موقعا میگه عاشقتم مخصوصا موقع رابطه اما وقتی دعوامون میشه چیز دیگه میگه 

یه زن با بی توجهی اصلا نمیتونه کنار بیاد سعی کن حلش کنی اینجوری عین مرگ تدریجی نیشه برات اذیت میشی روحت داغون میشه. 

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍