اینکه بگید اسکرین شات هاا واقعی نیستن و یا شاید 5 مین مونده باشه تو سایت ،واسه منی که سالهاس میام اینجا واقعا خنده داره.چون خیلی از این ایدی هارو من میدونم قدیمی هستن و همچنان با همون تفکر تو بحث ها شرکت میکنن و همون روال رو ادامه میدن.
نی نی سایت اگر مخالف بود،به این مدل ادم ها تذکر جدی میداد که طرف حداقل بخاطر نی نی سایت(بعد مثبت سایت که همون بارداری و بچه داری) هم شده بیخیال شده
خود من تو فتنه 88 که تو بحث ها شرکت میکردم.ایدیم قطع دسترسی شد!!!!من که طرفدار نظام بودم نه ضد انقلاب.بعد اون کاربرااااا راست راست تو سایت میچرخیدن و چون تو اون تایم من تصمیم به بارداری داشتم دیگه اومدم و کار به کارشون نداشتم که مبادا نی نی سایت منو ببنده!!!!
خانوم تهرانی نمیخواستم بگم جریان سال 88 رو.منتها چون دیدم بازم تاکید کردین ما مخالفیم با اینجور پست و افراد.گفتم که حداقل باز به شعورمون توهین نکنین.
این افراد خیلی تابلوعن تو سایت.چطور برخورد میکنین که ایناااا با همون ایدی ها راست راست میگردن !
تو قانون گفته هر کسی میتونه تفکر خودشو داشته باشه.درست!ولی انتشار و ترویج اون تفکررر ،اگر اشتباه باشه خودش جرمه.ممکنه من یه عقیده ای داشته باشم.تو خونه خودمم .کار به کار کسی ندارم.قانون میگههه من مجرم نیستم.ولی وقتی میام تو فضای مجازی مینویسم میشه انتشار و ترویج.
در هر صورت این اتفاق افتاده و واقعی هست.به جای پاک کردن صورت مسئله،با این همه درامدی که نی نی سایت از تبلیغاتش بدست میاره،4 تا نیرو بیشتر استخدام کنه و نظارتش رو بیشتر کنه روی کاربران .
چون در هر صورت این وب سایت بعد مثبتش زیاده و خود من شخصااااا واقعاااا هیچی بلد نبودم از بارداری و بچه داری.ولی اینجاااااا از نظرات بقیه استفاده کردم و الحمدلله بچم از اب و گل دیگه در اومد.
نی نی سایت براحتی 70 درصدش مفیده.حتی اون بخش خاله زنک بازیش هم مفیده.میدونین چرا؟چون طرف تخلیه روانی میشه وقتی حرف میزنه.همین تاپیک هم باعث میشه اتیش طرف بخوابه و ارامش بگیره.
ولی اون 30 درصد دیگه باید نظرات بیشتر بشه.خصوصا بعضی ایدی هارو من مدتی رصد میکردم،حتی یه تاپیک بارداری هم نذاشته بودن یا سوال بچه نپرسیده بودن.تمام تاپیک هاشون سیاسی بود.خب این دیگه معلومههه وضعیتش چیه دیگه و هدفش چیه!