2777
2789
عنوان

این فقط یک سایت بارداری و بچه داری است نه "کلوپ ضد انقلاب"!

| مشاهده متن کامل بحث + 5439 بازدید | 211 پست

سلام خانم تهرانی

میشه یکی به من بگه اینجا چه خبره؟؟

من خودم به چشم دیدم یه کاربر میاد یه تاپیک میزنه بر علیه یه کاربر دیگه؛ اسکرین شات میزاره و همه ی همفکراش شروع میکنن به توهین کردن بهش! بعضی ها هم که اعتراض میکنن؛ جواب شون اینه که شات گذاشتن و بد گفتن! از کاربری که قطع دسترسی شده اشکالی نداره! نی نی یارها این جواب رو میدن!!

خب از نظر قانون سایت اشکال نداره از نظر انسانی چی؟؟ 

حالا دقیقا بر عکسش واسه من اتفاق افتاد

ماجرا ازین قراره که..

دیشب من و یکی از دوستانم توی تاپیکی که مال 4 روز قبل بود حرف میزدیم؛ تاپیکی که جز من و استارتر هیچ کس دیگه ای توش نبود

من داشتم ماجرایی رو از کاربر قطع دسترسی شده میگفتم؛ که توهینی توی حرفام بود نه قانون شکنی ای در کار بود و نه جنجالی به پا بود؛ تاپیک توی صفحه 6 یا 7 بود به نظرم؛

نی نی یار تاپیک رد تعطیل کرد!! و گفت به خاطر جلوگیری از جنجال این کارو کرده... نی نی یار ما رو احمق فرض کرده؟

سه روز پیش تاپیک جنجالی و پر از توهین و پر از بی قانونی پر از فحاشی تا بیش از صفحه ی 40 پیشرفت! بعد دیشب؛ تاپیک خلوتی که مالِ 4 روز پیش بوده فقط من و استارتر داشتیم حرف میزدیم رو تعطیل کردند چون جنجال نشه!

خب اگه اون تاپیک جنجالی بوده چرا توی این 4 روز تعطیل نشده ؟ چرا دقیقا وقتی که من داشتم از کاربری اسکای و ماجرای به ناحق قطع شدنش صحبت میکردم تعطیل شد!!

حداقل نی نی یار صادقانه بگه حق ندارید راجع به اسکای صحبت کنید چون دلمون نمیخاد بقیه ی کاربرها بفهمند چه طور به ناحق قطع شده؛ چرا دروغ میگه به خاطر عدم جنجال تاپیک رو تعطیل کرده!

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خانم تهرانی من توی تاپیکی که اسکای داشت اعتراض میکرد بودم و صادقانه میگم از ترس قطع دسترسی شدن و حمله و هجوم مخالفان اسکای هیچ وقت راجع بهش حرف نزدم.. مخالفان اسکای با اینکه همفکران من هستند ولی بسیار بی ادب هستند و من واقعا حاضر نیستم باهاشون دهن به دهن بذارم

تا ماجرای مشرق که باعث شد جرئت کنم و راجع بهش حرف بزنم...

همین الان هم میدونم هیچ تضمینی وجود نداره که من رو هم قطع نکنید..

خانم تهرانی ؛ من از نظر دیدگاه سیاسی کاملا مخالف اسکای هستم و ابدا حرفاش رو تایید نمیکنم اما دلیل بر این نمیشه که چشمم رو روی ناعدالتی که در حقش شد ببندم؛  

من شاهدم که نی نی یارها بدون اینکه اسکای کوچکترین تخلفی کرده باشه اون رو قطع کردند... اون با رعایت تمام قوانین سایت حرفش رو زد و اعتراض کرد اما چون اعتراضش برای شما ناخوشایند بود قطعش کردید! و بعد هم ادعا داشتید که قطع شدنش به خاطر تخلفش بوده؛ 

و حالا هم هرکسی ازش جانب داری کنه و ازش صحبت کنه تاپیک رو تعطیل میکنید و بهانه ی جنجالی بودن رو میارید.

اینجا کسی احمق نیست خانم تهرانی چیزی که هست بی انصافی و ناعدالتیه

چندبار قطع دسترسی کردیم؟ مگه با کاربری جدید نیومدن. اما در حال حاضر مشکل رو برطرف کردیم. سیستم ثبت ن ...

خیر، یک سری هاشون با همون کاربری قبلشون باز هم برگشتن، همون هایی که توهین میکردند و همچنان توهین میکنند. نمیدونم طبق چه اصلی هست این قطع و وصل شدن ها

خدایا شکرت بخاطر گل بهشتی که بهم دادی...

بعد هم خانم تهرانی، شما یک سری ها رو بخاطر انتقاد و اسم بردن، نه اهانت، از مسئولین فعلی کشور قطع دسترسی کردید، آیا توهین یه رئیس جمهور سابق، که یکسری با اسم«احمقی نژاد» خطابش میکنن و هرجور توهین و تمسخری که میخان انجام میدن، جز مجوزات سایت هست؟

آیا توهین به شخص اول کشور چه مستقیم و چه در لفافه و غیر مستقیم، جز مجوزات سایت هست؟ 

خدایا شکرت بخاطر گل بهشتی که بهم دادی...

اینکه بگید اسکرین شات هاا واقعی نیستن و یا شاید 5 مین مونده باشه تو سایت ،واسه منی که سالهاس میام اینجا واقعا خنده داره.چون خیلی از این ایدی هارو من میدونم قدیمی هستن و همچنان با همون تفکر تو بحث ها شرکت میکنن و همون روال رو ادامه میدن.

نی نی سایت اگر مخالف بود،به این مدل ادم ها تذکر جدی میداد که طرف حداقل بخاطر نی نی سایت(بعد مثبت سایت که همون بارداری و بچه داری) هم شده بیخیال شده

خود من تو فتنه 88 که تو بحث ها شرکت میکردم.ایدیم قطع دسترسی شد!!!!من که طرفدار نظام بودم نه ضد انقلاب.بعد اون کاربرااااا راست راست تو سایت میچرخیدن و چون تو اون تایم من تصمیم به بارداری داشتم دیگه اومدم و کار به کارشون نداشتم که مبادا نی نی سایت منو ببنده!!!!

خانوم تهرانی نمیخواستم بگم جریان سال 88 رو.منتها چون دیدم بازم تاکید کردین ما مخالفیم با اینجور پست و افراد.گفتم که حداقل باز به شعورمون توهین نکنین.

این افراد خیلی تابلوعن تو سایت.چطور برخورد میکنین که ایناااا با همون ایدی ها راست راست میگردن !

تو قانون گفته هر کسی میتونه تفکر خودشو داشته باشه.درست!ولی انتشار و ترویج اون تفکررر ،اگر اشتباه باشه خودش جرمه.ممکنه من یه عقیده ای داشته باشم.تو خونه خودمم .کار به کار کسی ندارم.قانون میگههه من مجرم نیستم.ولی وقتی میام تو فضای مجازی مینویسم میشه انتشار و ترویج.

در هر صورت این اتفاق افتاده و واقعی هست.به جای پاک کردن صورت مسئله،با این همه درامدی که نی نی سایت از تبلیغاتش بدست میاره،4 تا نیرو بیشتر استخدام کنه و نظارتش رو بیشتر کنه روی کاربران .

چون در هر صورت این وب سایت بعد مثبتش زیاده و خود من شخصااااا واقعاااا هیچی بلد نبودم از بارداری و بچه داری.ولی اینجاااااا از نظرات بقیه استفاده کردم و الحمدلله بچم از اب و گل دیگه در اومد.

نی نی سایت براحتی 70 درصدش مفیده.حتی اون بخش خاله زنک بازیش هم مفیده.میدونین چرا؟چون طرف تخلیه روانی میشه وقتی حرف میزنه.همین تاپیک هم باعث میشه اتیش طرف بخوابه و ارامش بگیره.

ولی اون 30 درصد دیگه باید نظرات بیشتر بشه.خصوصا بعضی ایدی هارو من مدتی رصد میکردم،حتی یه تاپیک بارداری هم نذاشته بودن یا سوال بچه نپرسیده بودن.تمام تاپیک هاشون سیاسی بود.خب این دیگه معلومههه وضعیتش چیه دیگه و هدفش چیه!

یک مثال برای عوامل مشرق؛

افرادی که در سایت مشرق موافق با مطلبی که گذاشته شده کامنت گذاشتن(که البته همه کامنتها موافق هستن چون فقط موافقها تایید شدند)

همونهایی هستن که در برخورد آقای قرائتی با آقای دوربینی میگفتن اگر کار آقای قرائتی هم بد بوده نباید چشمتون رو روی چندین سال خوبی ایشون ببندید و همین یک خطا رو عَلَم کنید چرا که انسان جایزالخطاست

پس چطور خودتون چشمتون رو روی سالها مطالب مفید این سایت و کمکهایی که به افراد شده بستید؟ و این چند پست که به مذاق شما خوش نیومده رو عَلَم کردید و با وقاحت تمام همه کاربرهای این سایت رو که اکثرا مادر هستن و پیش خدا جایگاه والایی دارن فاسد خطاب کنید؟

چرا؟ چون همه نمیخوان شما عقایدتون رو بهشون دیکته کنید؟

من خودم مذهبی و محجبه هستم اما دلیلی نمیبینم بگم همه باید مطابق فکر من باشن و رفتار کنن، حق مسلم هر انسانی هست خودش راهشو انتخاب کنه

به قول گاندی که میگه اگه مردم دلشون میخواد برن بهشت هیچ مشکلی نیست

مشکل از اونجا شروع میشه که میخوان بقیه رو هم با زور با خودشون به بهشت ببرن!

و در آخر جمله خود خدا که در قرآن میگه

لا اکراه فی الدین (اگر مدعی هستین که اعتقاد دارین)

التماس تفکر

ژان ژاك روسو(نويسنده و متفكر سوئيسى) خطاب به روحانیون مسیحی می گوید:

دست از اثبات حقانیت مسیحیت بردارید، چون مسیحیت واقعاً برحق است، بیایید اثبات کنید که خودتان مسیحی هستید ، این چیزی ست که نیاز به اثبات دارد...

به همین سیاق، باید خطاب به تمام مذهبیون دنیا گفت دست از اثبات وجود خدا بردارید، وجود خدا نیازی به اثبات ندارد. شما با رفتار نیکتان، اثبات کنید که به وجود خدا اعتقاد دارید!

این طور نیست خانم تهرانی، شما اونها رو قطع نمیکنید معلق نمیکنید و اونها بابت این موضوع که شما ازشون ...

اتفاقا منم این اشکال رو به مدیر سایت دارم 

چون بارها تاپیک هایی از طرف همین افراد مورد نظر شما که اشاعه کذب و فحشا و یا نشر اکاذیب علیه کشور و ایجاد هرج و مرج از نظر قانون ایران و اسلام بوده زده شده ولی پی گیری جدی راجع به این کاربران نشده و بارها از طرف همین افراد به کاربران هتاکی های زشت شده ولی باز پی گیری جدی صورت نگرفت درحالی که مثلا من تاپیک  سیاسی اونم نه راجع به افراد نظام که راجع به فرد خارجی بوده ،زدم سریع به من تذکر داده شد و سه روز قطع دسترسی شدم.

به نظر من خانم تهرانی باید راجع به این کاربران عکس العمل جدی تری نشون بدن چون معمولا بخش ثابتی از درگیری ها و پست های نامناسب برای همین دسته افراد بوده و هنوز هم طبق سنوات گذشته هست.

گروه مدیریت سایت باید فکر جدی تری درباره این کاربران داشته باشند چون قضیه امسال و پارسال نیست. این رویه چند سال هست که در این سایت در جریان هست.

و شاید برده شدن اخبار این درگیری ها و پست های مخالف قانون و مذهب کشور به خاطر عدم رسیدگی به این معضلات دائمی از طرف مدیران سایت بوده باشه.

💝اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💝

خانم تهرانی من سال گذشته در یک تاپیک به شما گفتم عده از کاربران که معمولا قدیمی هستن با هدف خاصی در این سایت که اکثر کاربرانش زن هستن فعالیت می کنند و امروز هم باز برای حفظ شان سایت یادداوی می کنم. 

خانم تهرانی من سال گذشته در یک تاپیک به شما گفتم عده از کاربران که معمولا قدیمی هستن با هدف خاصی در این سایت که اکثر کاربرانش زن هستن فعالیت می کنند و بخشی از اتهاماتی که به کل کاربران سایت وارد شده از ناحیه فعالیت همین دسته کاربران معدود بوده.یکی دو هفته پیش دوباره من یک تاپیک شکایت از کاربری رو دیدم که از طرف همون گروه مورد توهین و اذیت واقع شده بود.

امروز با این اتفاق دوباره یادداوری می کنم که برای حفظ شان و موقعیت سایت با این گروه برخورد جدی کنید! چون هم پست ها و تاپیک های ضد نظام و ضد جامعه ایرانی و ضد مذهب می ذارن و واقعا قصد ترویج این مسایل رو دارند و هم تکی یا گروهی به کاربرا ها حمله می کنند و بهشون اهانت های زشت می کنند و گاهی تا چند سال تو سایت مزاحم کاربران می شن که نمونه اش برای خود من پیش اومده بود و شما در جریان هستید!

پست کامل تر!

یک مثال برای عوامل مشرق؛ افرادی که در سایت مشرق موافق با مطلبی که گذاشته شده کامنت گذاشتن(که البته ...

دو حالت داره یا شما میدونی ما راجع به چی حرف میزنیم و خودتو میزنی به اون در بی خودی آسمون و ریسمون رو به هم میبافی..

یا نمیدونی که دوباره برات میگم

هرکسی هر اعتقادی که میخاد داشته باشه دوست داره بره جهنم کسی مجبورش نکرده بهشتی بشه؛ اما قوانین سایت رو رعایت کنه! این سایت قانون داره ؛ متوجهی؟ قانون..

حالا یک کاربری یک بار یا دوبار قانون رو رعایت نمیکنه به هر حال میگیم نمیدونسته یا میگیم انسان جایزالخطاست؛  اما اونی که 10 یا 9 یا 8 ساله داره عقاید ضد اخلاقیش و بی بندوباریش رو ترویج میده باید قطع بشه؛ طبق قوانین سایت که خوده خانم تهرانی همه رو به رعایتش توصیه میکنه؛ اینکه حالا روی چه حسابی این کاربران بی اخلاق از نینی سایت جمع نمیشن و نشدن به حدی که صدای خبرگزاری های فارس و مشرق درومده باید خانم تهرانی پاسخگو باشه

برام جالبه صحبت های خیلی از دوستان 

یعنی بیاخلاقی سایت مشرق که گزیده  شده بدون اجازه کاربران پست های اونارو برداشته و بهشون تهمت بهایی و ضد نظام و  وطن فروش و عوام غرب داده رو اینجوری توجیح میکنید 

این کینه ی حقیرانه شما از کاربریهای قدیمی از چیه   یه اسکرین  از کسایی که   ازشون کینه شخصی گرفته اید توی اون سایت   دروغگو و نامشروع نیست 

ولی تا دلتون بخواد     کامنت هایی از کینه توزانی  هست که زیر اون اسکرین ها و مقاله اصلی اسم بردن و توهین کردن از بی بندو بار تا جاسوس از  ضد نظام تا توهین گر  به مسئولین  

یعنی الان شما با نفس مقاله مشرق موافق هستید  و فکر میکنید با قطع دسترسی این کاربرا همه چی خوب و درست میشه ؟

متاسفم براتون فقط همینو میتونم بگم  

کسانی که به من می گویند تو به جهنم می روی و ما به بهشت، مرا خوشحال می کنند؛ چون مطمئن می شوم که با آن ها به یک جا نمیروم 

در ضمن خانم تهرانی ممنونم از شما بابت پیگیری هایی که دارید  امیدوارم حق خواهی شما به نتیجه برسه و موفق باشید  و ازتون ممنونم بابت درایتی که کاربرانی که کاملا مشخص بود با چه سمت و جهتی وارد  سایت شده بودن رو حذف کردید و پاشونو از این سایت خانوادگی قطع کردید و اجازه ندادید رذالتی که توی سایت مشرق راه انداختن رو اینجا انجام بدن 

و مطمئن باشید برای این هتک حرمت هاشون به صورت شخصی هم پیگیری های لازم صورت گرفته💖💖💖

کسانی که به من می گویند تو به جهنم می روی و ما به بهشت، مرا خوشحال می کنند؛ چون مطمئن می شوم که با آن ها به یک جا نمیروم