2777
2789
عنوان

این فقط یک سایت بارداری و بچه داری است نه "کلوپ ضد انقلاب"!

| مشاهده متن کامل بحث + 5439 بازدید | 211 پست

در مورد مدافعان حرم هم خودم بارها شاهد توهین کاربران بودم و خیلی قلبا اذیت شدم.

خواهش میکنم به جای پاک کردن صورت مساله و انکار موضوع،خود مساله رو حل کنین و نظارتتون بیشتر کنین.

من کار با اسکرین شات مشرق ندارم.چیزی که سالهااااا دیدم تو سایت عین واقعیتی هست که مشرق منتشر کرده.من تقریبا از سال 87 با سایت اشنا شدم و مدتی فقط خواننده بودم.بعدش(سال 89) عضو شدم.یعنی حداقل هفت سالهههههههههه که تقریبا هرروز میام اینجا سرمیزنم و موضوعات رو میبینم.

پس نزنین زیرش حداقل که به شعورم توهین میشه واقعا 

همین الان هم چون کاربرا میدونن مشرق مرتبط با سپاه هست دارن واکنش منفی نشون میدن والا نمیگن نه ما توهین نکردیم یا اصلا حرفایی که زدن اینجا گفته نشده!!!

از اینکه خیلی رک صحبت کردم منو ببخشید

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

حقیقت اینجاست که مشرق نیوز همه حرفاش و اظهاراتش درسته و هیچ کس نمیتونه هیچ دفاعی بکنه چون در این سایت انواع تفکرات حاوی افراط و تفریط چه در مقوله دین چه سیاست و.. وجود داره و این وسط عده ای مادر یا دختر که هیچ نظر خاصی ندارند و یا هنوز نظر دهیشون سمت و سو پیدا نکرده با بیان بی پرده این افکار منحرف میشن اما مشرق نیوز یک اشتباه بزرگ کرده که این اشتباه رو همه حکومتهای بعداز انقلاب هم کردن اونم اینه که با اجبار و به زور و بازبان تند نمیشه هیچ انسانی رو از عقایدش دور کرد مثلا میشه به فردی که مشروب هیچ قبحی براش نداره به زور گفت نباید بخوری ؟؟یابرعکس کسی که خیلی مسئله حجاب رو سفت و سخت تر از حقیقت اسلام فهمیده به زور میشه گفت حجابتو شل تر کن؟؟؟

اما سایت هم در پیشگیری از بروز چنین افراط و تفریط هایی کوتاهی کرده خواهشا بپزیرید خانم تهرانی

افراط و تفریط هردو مخل آرامش اند و ربطی به دیندار بودن یا نبودن نداره

باتشکر

حقیقت اینجاست که مشرق نیوز همه حرفاش و اظهاراتش درسته و هیچ کس نمیتونه هیچ دفاعی بکنه چون در ا ...

ن تو این سایت تو کل کشور حتی روستاهاس کوچیک همینه اگه قرار بود نظرا عقایدا یکی باشه ک دیگه عقلو شعور تفکر واسه چیه؟!! همه جا افراطوتفریط داره حتی بین مسئولای مهم کشور.. متاسفانه اومدن ی پست رو اسکرین گرفتنو گذاشتن ولی تاپیکو ن پس کسی نمیدونه بحث اون تاپیک چی بوده.. بعدشم قرار نیس چون یکی مخالفه مشروب نباشه بقیه هم مثل اون طرف باشن دلیلم نمیشه یکی موافق سیاستای داخل باشه بقیه هم پیرو اون طرف باشن

در هر صورت هرجا تجمع خانوما باشه اقایون سرسخت مخالفشن و بخاطر خودشون انواع و اقسام تهمتا حرفای زشت و..... میزنن 

از قریم هم گفتن شنونده باید عاقل باشه

خدایا مررررسی که هرچی آرزو کردم دیگران بهش رسیدن!  
در مورد مدافعان حرم هم خودم بارها شاهد توهین کاربران بودم و خیلی قلبا اذیت شدم. خواهش میکنم به جای ...

هر موردی هم بوده همون موقع حذف شده. خب تالار گفتگوی سایت هست در هر 1 دقیقه چندین تاپیک و پست ارسال میشه. نظارت همه این موارد با تمام دشواری‌هایی که داره اما به هرحال کنترل میشه مهم اینه که مطلب حذف میشه اگر موافق بودیم که حذفش نمیکردیم

خانم تهرانی من یه سوال دارم 

چرا امکان حذف تاپیک توسط کاربر وجود نداره ؟

این مورد واقعا آزار دهنده ست شاید یه کاربر یه مشکلی براش پیش بیاد و بخواد در موردش صحبت کنه ، بعد که میخواد تاپیک رو ببنده عالم و آدم باید با خبر بشن که این خانم میخواد تاپیکش رو تعطیل کنه باید بیاد از نو دوباره تاپیک بزنه نی نی یار رو صدا کنه و التماس کنه که تاپیک من رو تعطیل کنید 

واقعا متوجه دلیل این کار نمیشم 

در مورد سایت مشرق هم کاملا درست گفتند دیگه ما سر خودمون که نمیتونیم کلاه بگذاریم این سایت جنبه آموزشی که نداره هیچ تازه بد آموزی هم زیاد داره یه خانم باردار یه سوال بکنه به زور به دو صفحه برسه ولی اگه در مورد مشروب و سیگار صحبت بشه صفحات همینجور میره جلو و دست آخر هم دعوا و فحش و نفرین ، بعد هم تعطیلی تاپیک 

این واقیعت سایت ماست متاسفانه

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد
هر موردی هم بوده همون موقع حذف شده. خب تالار گفتگوی سایت هست در هر 1 دقیقه چندین تاپیک و پست ارسال م ...

من نمیگم که شما موافق تاپیک های منفی هستید اصلا و ابدا 

ولی سایت به این بزرگی با این حجم کاربر و امکانات باید نظارت بیشتری روش باشه نی نی یار ها باید سر بزنگاه تو هر تاپیکی باشند بارها شده آقا اومده حرفای خیلی زشتی به کاربرها زده و تو اکثر تاپیکها پست زشت گذاشته بعد چند ساعت نی نی یار اون رو تعطیل کرده اون هم کاربرا صداش کردن که بیا و فلان تاپیک رو ببند

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد
سلام کاربر محترم هیچ کاربری نباید برخلاف قوانین فروم رفتار کنه اگر سهوا پستی در تاپیکی ایجاد میشه ک ...

ممنونم جوابم رو دادید؛ اما به نظر خودتون جواب سوال من بود؟؟ 

اینکه تاپیک ها تعطیل میشه و پست ها حذف میشه کاملا درسته اما تا اون تاپیک حذف بشه کلی کاربر اون پستها رو میبینند! 

سوال من راجع به برخورد با پستها غیر اخلاقی و  پاک کردن پست های غیر اخلاقی و تعطیلی تاپیک ها نیست؛ سوال من راجع به کاربرانی است که پستهای پست غیر اخلاقی منتشر میکنند به هیچ قانونی پایبند نیستند؛ 

چیزی که واضحه اگر یکی دو نفر کاملا قطع میشدند دیگه بقیه جرئت نمیکردند از سایت برای ترویج کارهای غیر اخلاقی استفاده کنند. ما توی نی نی سایت هستیم و کاملا مشهود است یه عده ی معدودی که آبروی سایت رو بردند هیچ برخوردی باهاشون نشده

ممنونم جوابم رو دادید؛ اما به نظر خودتون جواب سوال من بود؟؟  اینکه تاپیک ها تعطیل میشه و پست ه ...

چندبار قطع دسترسی کردیم؟ مگه با کاربری جدید نیومدن. اما در حال حاضر مشکل رو برطرف کردیم. سیستم ثبت نام تغییر پیدا کرده حالا اگر کاربری قطع دسترسی بشه دیگه نمی تونه به راحتی وارد سایت بشه. قوانین فروم هم داخل سایت موجوده طبق اونها به کاربران خاطی برخورد میشه 

چندبار قطع دسترسی کردیم؟ مگه با کاربری جدید نیومدن. اما در حال حاضر مشکل رو برطرف کردیم. سیستم ثبت ن ...

این طور نیست خانم تهرانی، شما اونها رو قطع نمیکنید معلق نمیکنید و اونها بابت این موضوع که شما ازشون جانب داری میکنید ازتون تشکر میکنند!!! من اگه جای شما بودم به پست های قبلیه کاربرانی که مشرق بهشون اشاره کرده نگاهی مینداختم( هرچند مطمینم خودتون در جریانید)

شاید کسانی رو قطع یا تعلیق کرده باشید که تخلفی انجام داده باشند اما نه اون کاربرانی که مد نظر مشرق بوده! دیگه ما توی نی نی سایت هستیم و داریم هر روز پست های این کاربران رو میخونیم

نمونه ش تاپیک دو روز قبل که تمام کاربران مد نظر من اونجا بودند! کلی فحش به قشر مخالف شون دادند( که بار اول شون هم نیست)  و تاپیک تا صفحه ی 35 یا شاید هم 40 پیشرفت، بعضی هاشون خیلی قدیمی اند و جدا تعجب کردم چه طور با این طرز صحبت هنوز توی سایت هستند..!!! دقیقا حمایت شما رو دارند که اینطوری دارند قانون شکنی میکنند و هرکسی که دلشون بخاد فحش میدند و از پست های اخیری که توی همین تاپیک منتشر شده کاملا متوجه شدم که سالهاست دارند به همین روال پیش میرند. شما تاپیک رو بعد از 40 صفحه پیشروی تعطیل میکینید و اون اون کاربرها همچنان پا برجا اند و بعد ادعا دارید با حرفاشون مخالف هستید؟؟؟!!!

خانم تهرانی شما جدا دارید به شعور من توهین میکنید... و به شعور هر کسی که با روزنامه ی شرق موافق است

من حرف دیگه ای ندارم.

سلام خانم تهرانی

من 40 سالمه یه پسر 12 ساله دارم، 8 ساله که از سایت شما استفاده میکنم و تبادل نظر ها رو میخونم ، اما فقط از نظر بقیه بهره مند میشم و توی شخصیتم اظهار نظر کردن نیست مخصوصا توی فضای مجازی

خانم تهرانی عزیز من امروز ، همین الان این کاربری رو ساختم که بگم، من هم مخالف خیلی سیاست های نادرست توی کشور هستم به رئیس جمهور کنونی رای دادم و طرفدار حزب حامی ایشون هستم.

اما یک مسلمانم، یعنی اینکه مخالفم توی سایت پر بازدید شما به اعتقادم توهین بشه، مخالفم به پیامبر عزیزم توهین بشه، مخالفم ترویج شراب خواری بشه، مخالفم  روابط نامشروع قبل از ازدواج ترویج بشه،  چرا این کاربران قطع نیستند؟ چرا تاپیک هایی که راجع به دوست پسره هیچ وقت تعطیل نمیشند؟ چرا کسانی که کاربران رو به داشتن دوست پسر تشویق میکنند و از تجربیات روابط نامشروع خودشون میگند هیچ وقت قطع نمیشند؟ چرا کاربرانی که به اربعین و عاشورا توهین میکنند هنوز توی سایت اند ؟ من 20 سال قبل لیسانس ادبیات گرفتم.. چرا کاربری که ادعای ادیب بودن داره از شعرهای عرفانی رو به گندی که خودش معتقده نسبت میده! و اینقدر سواد ادبیاتی توی جامعه ی ما کمه که هیچ کسی بهش ایراد نمیگیره منم که اصلا حوصله بحث ندارم باهاش... چرا این کاربر با وجود وقاحتش و بی ادب بودنش توی سایت هست و افکار نادرستش رو که توهین به ادبیات غنی کشورمه رو رواج میده؟

خانم تهرانی من به عنوان یه عضوی از سایت که سالهاست سایت مفید و علمی شما رو دنبال میکنم باید بگم باعث تاسفه که شما به همچین کاربرانی اجازه ی ادامه ی فعالیت دادید و باعث شدید سایت به این خوبی رو بدنام کنند.. اگر حرف من رو به عنوان خواهری بزرگتر و دلسوز بپذیرید از شما خواهش میکنم کاربرانی که مشرق نیوز بهشون اشاره کرده رو تنبیه کنید و ازشون جانب داری نکنید تا این سایت به این خوبی جایی برای ترویج افکار غیر اخلاقی نباشه. 

ممنونم خدانگهدار

خوب اینجا اول پست ها گذاشته میشه بعد بررسی میشه.

صرف دو تا اسکرین و... دلیل نمیشه کل سایت بره زیر سوال

فرضا من الان یک پست مورد دار میزارم ، به یک دقیقه اسکرین گرفته شه ، یک دقیقه بعد هم مدیران پاک کنند.

واقعا مشرق هم از حد گذرونده دیگه با این مطلب امروزش !!!!

من واقعا به عدالت خانم تهرانی اعتقاد دارم هرچند بعضی نی نی یارها رو اصلا !!

اینجا هم کم بهم توهین نکردند همین دوستان منورالفکر که الان پستاشون شده دست اویز توهین به نی نی سایت !!

ولی دیگه مشرق هم گندش رو دراورده دیگه!!

بابا والله بلا اینجا هم کلی ادم معتقد به امام خامنه ای و اسلام و... وجود داره ، البته بیشتر سعی میکنن تو بحث ها وارد نشن تا بهشون حمله نشه !

ولی این هجمه به شخص خانم تهرانی واقعا بی انصافیه دیگه!

خانم تهرانی نه بهاییه نه ضد اسلامه نه مروج فحشا

فقط یک مدیره که هدفش رونق سایتش هست ! حالا گاهیتو این سایت با این همه کاربر اشتباه هم میشه

اقا هستم