2777
2789
عنوان

نامزدم اما عقد نکردم

380 بازدید | 27 پست

بعد خیلی راحت صحبت میکنیم طلیعیه؟شمام اینطوری بودین؟آخه من عذاب وجدان گرفتم که داریم حرف میزنیم و راحت صحبت میکنیم با اینکه نامحرمیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه بابا اوکیه

آخه اولش من سوم شخص خطابش میکردم و حرف نمیزنم زیاد تلفنی زود قطع میکردم جوابم نمیدادم پیاماشو 

به مادرشوهرم گفته بود که خیلی کن رو چیکار کنم نمیزاره سر صحبت باز بشه

اوکیه ولی اگه ی صیغه محرمیت بینتون بود بهتر بود

اره اما هفته دیگه عقدمونه 

یکی از فامیلاشون فوت شد افتاد عقب چون جشن داریم 

من هی میخوام جواب ندم نمیشه هی پیام میدم یا زنگ میزنه

آخه اولش من سوم شخص خطابش میکردم و حرف نمیزنم زیاد تلفنی زود قطع میکردم جوابم نمیدادم پیاماشو به ماد ...

دختر زیاد سخت نگیر الان باید صمیمی باشین که همه اخلاقشو رو کنه اگ چیزی بود حل بشه یا اگ مشکلی بود که نمیشد باهاش کنار بیای نامزدی رو بزنی بهم ، اخه هد از عقد که دیگه کار از کار میگذره الان باید خوب حواتو جمع کنی ببینی اخلاقاش چطوریه در حد حرف زدن عیب نداره راحت باشید .

اره اما هفته دیگه عقدمونه یکی از فامیلاشون فوت شد افتاد عقب چون جشن داریم من هی میخوام جواب ندم نمیش ...

خب پس دیگ ب قول ارسطو حساس نشو حساس نشو😅الان دیگه همسرت حساب میشه راحت باش 

مبارکتون باشه ایشالا خوشبخت شی و همیشه شاد و پر انرژی باشی 

جوابشم بده گناه داره بنده خدا

نه دیگه عقدتونم نزدیکه ی آدم رندوم نیست که بگی فردا می‌ره فلان دیگه شوهرت حساب میشه از الان

🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️اره خب 

حس کردم پرو که میخواد حرف بزنیم و راحت حرف میزنه 

خب پس دیگ ب قول ارسطو حساس نشو حساس نشو😅الان دیگه همسرت حساب میشه راحت باش مبارکتون باشه ایشالا خوش ...

😂😂😂اصلا تا وقتی نامزد کردیم شارمو نداشت حتی برای آشنایی نزاشتم مامانم شمارمو بده

خیلی ممنون عزیزم همچنین❤️❤️

نه هرچی بیشتر بهش نزدیک باشی باعث میشه بیشتر بشناسیش ، بعد از عقد که دیگه بدرد نمیخوره دوره اشنایی ا ...

اره خب مم اولش فکر کردم خشکه هیچی حالیش نیست حیلی ناراحت و نگران بودم اما الان میبینم نه😂😂😂