2777
2789
عنوان

عذاب وجدان دارم

90 بازدید | 8 پست

حدود ده روزه که پدرم فوت شده ، از اینکه ازش دوری می کردم و بهش محبت نکردم خیلی ناراحتم . پدرم یکی دو سال آخر خیلی مظلوم شده بود . بچه ها هیچ کدوم هواش رو نداشتن . و همیشه احساس تنهایی می‌کرد.  الان آروم و قرار ندارم . خیلی عذاب وجدان دارم . 

دیگه گذشته بجاش الان برای ارامش روحشون قران زیاد بخونین سعی کنین پنجشنبه ها بهشون سربزنید و براشون خیرات بدین

من واقعا یبار خواب بابای یکی از اقواممون رو دیدم بااینکه موقعی ک زنده بودن اصلا ندیده بودمشون گفت دخترمو میبینی ازش خبر داری اصلا بهم سرنمیزنه یا وقتی میاد زود میره نمیاد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدارحمتشون کنه عزیزم برای آرامش روحشون و خودتون قران بخونید و نماز ایشالله که قلبتون آروم میشه

دعا میکنم ، قرآن می خونم اما بازم میگم هیچ کدوم از این کارها نمی تونه اون روزا رو جبران کنه . 

دیگه گذشته بجاش الان برای ارامش روحشون قران زیاد بخونین سعی کنین پنجشنبه ها بهشون سربزنید و براشون خ ...

کاش بابای منم به خوابم می اومد ، اما توی این ده روز به خواب هیچ کدوممون نیومده . انگار با ما قهر کرده . 

کاش بابای منم به خوابم می اومد ، اما توی این ده روز به خواب هیچ کدوممون نیومده . انگار با ما قهر کرد ...

اینطور نیس 

حتما حکمتی داره غصه ک چیزیو عوض نمیکنه کمکی هم نمیکنه پس براشون جبران کنین 

ادما وقتی دستشون از این دنیا کوتاه میشه دیگه فقط امیدشون به بازمانده هاس ک براشون قدمی بردارن. کارایی به نیتشون انجام بدین که باقی الصالحات باشه تا سالهای سال ثوابش بهشون برسه . اگر خدا نکرده حق الناسی گردشون هس سعی کنین براشون رفع کنین یوقت حساب کتابی ک وقت نکردن تسویه کنن