2777
2789
عنوان

برای معلم شدن

98 بازدید | 13 پست

چه رشته ای رو باید بخونم؟ 

میخام معلم زبان بشم اما میترسم چون سطح گرامرم اصلااا خوب نیست 

اگه بخام همینطوری مثل بقیه معلما باشم یعنی فقط حوزه ام زبان نباشه چی باید بخونم؟

و چند سال طول میکشه 

میخام دانشگاه ازاد بخونم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه ندادم کنکور دیپلم فنی کامپیوتر(شبکه و نرم افزار)

یه راه داری فقط چون بخوای کنکور نظری بدی  بری فرهنگیان که رقابت زیاده و امتحان نهایی هست و معدل مهم شده و دردسره برات این یک 

دومش میتونی بری دانشگاه لیسانس بگیری مال نرم افزار  بعدش آموزش پرورش  هر سال آزمون استخدامی اجرا میکنه  و میتونی در آزمون هنر آموز کامیپوتر  شرکت کنی و بشی دبیر همین

یه راه داری فقط چون بخوای کنکور نظری بدی بری فرهنگیان که رقابت زیاده و امتحان نهایی هست و معدل مهم ...

لیسانس چی بگیرم دانشگاه؟ 

اینم بگم اموزش پرورش پارتی دارم بخان قبولم میکنن

لیسانس چی بگیرم دانشگاه؟ اینم بگم اموزش پرورش پارتی دارم بخان قبولم میکنن

لیسانس رشته خودتو کنکور بده کامپیوتر  رو بعدش میتونی الان آزاد هم ثبت نام کنی مشکلی نیست 

فقط شرایط شرکت در آزمون داشتن لیسانسه 

اخه بهمون گفتن میتونیم زبان هم بخونیم دبیر زبان بشیم

دولتی بخوای که سخته باید کنکور بدی مال زبان چرا گیر دادی به زبان 

رشتت  خودش درآمد خوبی داره خصوصی میتونی کار کنی تو شرکت برنامه نویسی رو بیرون عملی یاد بگیری ....

لیسانس رشته خودتو کنکور بده کامپیوتر رو بعدش میتونی الان آزاد هم ثبت نام کنی مشکلی نیست فقط شرایط ش ...

اخه نمیخامم دبیر تخصصی بشم خوشم نمیاد از کد و برنامه نویسی 

فقط به برنامه های آفیس و.. علاقه دارم😁😁